K-Magazin

Red Velvet’ten Wendy Bir Vokal Kraliçesi Ve Her Performansında Bunu Kanıtlıyor

Red Velvet’ten Wendy, neredeyse sekiz yıldır müzik endüstrisinde ve hala muhteşem vokaliyle hayal kırıklığına uğratmıyor!

Artık profesyonel bir şarkı söyleme kariyeri kurduğu için Wendy, elinde hala çok şey olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Wendy, uzun zamandır beklenen çıkışını 2021 yılının Nisan ayında, vokal aralığının daha fazlasını sergileyen ‘Like Water’ adlı bir mini albümle yaptı. Albümün b-side şarkılarından ‘When This Rain Stops’ isimli şarkı, melankolik melodisiyle bazı K-Pop idolleri arasında ilgi gördü, parçanın çılgın yüksek notaları size cennette olduğunuzu hissettirecek.

Wendy bize şimdiden kusursuz vokalini sergilediği sayısız gösteriyi gösterdi. Sesi aslında K-Pop endüstrisindeki en iyilerden biri, çünkü daha düşük kayıtlarda çok iyi şarkı söyleyebiliyor ve en geniş aralığa sahip. Bu yüksek notaları zahmetsizce söyleyebilir!

Wendy’nin hayranı olmayabilirsiniz ama kesinlikle onun sektördeki en çok yönlü şarkıcılardan biri olduğunu kabul edeceksiniz. Wendy, gür bir sese sahip olmasının yanı sıra, şarkı söylerken duygu ve bağlılık göstermeyi de ihmal etmiyor.

Daha önceki yılsonu sahne performanslarıyla, özellikle de ‘SBS Gayo Daejeon’daki Noel sahnesinde Wendy ile sahneyi açan Mariah Carey’nin ‘All I Want For Christmas Is You’ şarkısını söylemesi, Korelilerden uluslararası netizenlere kadar dünya çapında dikkat çeken, o özel sahneden kendi grubunun ‘Queendom’ performansına, ‘When This Rain Stops’ ile aynı gün içindeki performansına kadar, sesindeki tınıyı gerçekten yakaladığını söylüyoruz.

Eleştirmenler, profesyoneller ve diğer sanatçılar tarafından sayısız kez övülen Wendy, istikrarlı ve gelişmiş bir amatör şarkıcı olarak bir müzisyen olarak büyümeye devam ediyor – gerçekten de birinci sınıf. Wendy’nin K-Pop’ın vokal kraliçelerinden biri olduğunu yeni öğrendiysen, belki o kadar geç olmadığını söyleyebilirim, ama neredeydin? Wendy’nin güzel ve coşkulu sesini sergilemeyeli yıllar oldu. Şimdiye kadar biliyor olmalısın! Belki de Wendy’nin ağzı açık bırakan ve kulakları hayrete düşüren performanslarını aşırı derecede izlemenin tam zamanıdır.

Wendy vokallerini pürüzsüz ve yatıştırıcı bir şekilde ve hatta çılgın yüksek notalar sunabilir. Çıkışından bu yana aldığı her küçük gerçek iltifatı hak ediyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu