K-Magazin

MONSTA X’ten Kihyun Ve I.M, Naver NOW’un Düzenli Sunucuları Olacak

30 Ağustos’ta, Naver NOW, resmi sosyal medya hesabında Kihyun ve I.M’nin sunucu olarak katıldığını duyuran “Late Night Idol”un ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Yayınlanan videoda Kihyun ve I.M, hayranlarını “6 Eylül Pazartesi, 22:00 ilk yayın” cümlesiyle “Midnight Idol” için davet ederken, sıcak gülümsemeler ve aksiyonla heyecan uyandırıyor.

“Late Night Idol”, Naver NOW’un “Nocturnal Idol Show” konseptiyle sevilen temsili idol şovudur. Ücretsiz bir formatta yayınlanan şov çok sevildi ve yeni bir sezon çekilmeye başlanıldı.

Kihyun ve I.M ev sahibi sunucular olarak katılacak.

I.M daha önce “Night Studio”nun özel sunucusuydu. Kihyun ise konuk olarak olağanüstü performansıyla tanınıyordu. Kihyun’un da katılacağı “Late Night Idol” için de beklentiler artmaya devam ediyor.

İkili, Starship Entertainment aracılığıyla, “Hayalimiz bir gece programına ev sahipliği yapmaktı, Bu yüzden ‘Late-Night Idol’un sunucuları olmaktan çok mutluyuz. İlk kez düzenli sunucular olacağız, ama biz hayranlarımızla iletişim kurmak ve empati kurmak için canlı şovda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Desteklerinizi bekliyoruz.” dediler.

Kaynak
MBN Star

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu