K-Drama Haberleri

‘Hometown Cha-Cha-Cha’ Oyuncu Kadrosunda Başarının Kuralları

‘Hometown Cha-Cha-Cha’nın popülaritesinde yardımcı oyuncuların deliksiz oyunculuklarının büyük rol oynadığını söylemek abartı olmaz. Bunun nedeni, Gongjin Köyü sakinlerinde birçok eski tiyatro oyuncusunun bulunmasıdır. ‘Well Made’ isimli bu son dramada, tiyatro ve müzik oyuncularının göz kamaştıran performansları dikkat çekiyor.

tvN draması ‘Hometown Cha-Cha-Cha’ (yönetmen Yoo Je-won, senarist Shin Ha-eun) 16 Ekim’de mutlu sonla bitti ve %14,5’lik en yüksek reytingi aldı (metropol alanına göre). ‘Roco Queen’ Shin Min-ah ve Hong Ban-jang’ın karakterlerini mükemmel bir şekilde sindiren Kim Seon-ho’nun Tiki Taka-chemi’si, izleyicileri kalbinin çarpmasına neden olan heyecanla büyüledi.

‘Hometown Cha-Cha-Cha’nın dışında bırakılmayan şey ise yardımcı oyuncuların göz kamaştıran performansları. Tiyatro sahnesinde oyunculuk becerileriyle tanınan oyuncular, karakterlere ve dramaya hayat veriyor.

Öfkeli bir banka defterdarı olan Yeo Hwa-jeong’u oynayan Lee Bong-ryeon, tartışmasız bir vahşi olan Nam-sook Jo’yu oynayan Cha Cheong-hwa, eğlence PD Ji Seong-hyun’u oynayan Lee Sang-sang, Kim Midus olarak tanınan, cinsel bir azınlık olarak sevgi ekleyen Yoo Cho-hee’yi oynuyor. Hong Ji-hee de dahil olmak üzere oyun ve müzikallerin sahnesinde güçlü kemiklere sahip oyuncular, kusursuz oyunculukla hikayenin tamamlanmasında kilit rol oynadılar.

Bong-ryun Lee, 2005 yılında ‘Aşk Hakkında Beş Çizim’ dizisi ile çıkış yaptı ve sürekli olarak ‘Come See Me’, ‘Press Guide’ ve ‘Everything That Shine on Me’ gibi dizilerde sahne aldı. Geçen Mayıs ayında 57. Yıllık Baeksang Sanat Ödülleri’nde ‘Hamlet’ oyunundaki Hamlet rolüyle Tiyatro kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Cha Cheong-hwa, 2005 yılında ‘Backstreet Story’, ‘Lee Seon-dong Clean Center’, ‘Bachelor’s Vegetable Shop’, ‘Oh! You Were Sleeping’ ve ‘Heavy Metal Girls’ dizilerinde ve tiyatro oyunlarında aktif rol almıştır. Ayrıca ‘Thrill Me’ ve ‘Me and Natasha and the White Donkey’ dizilerinde oyunculuk becerileriyle tanınan Lee Sang-i, bir sonraki çalışması olarak ‘Gentleman’s Guide’ dizisini seçti.

Hong Ji-hee becerilerini ‘Laundry’, ‘Little Jack’, ‘Maybe Happy Ending’, ‘All Most Main’ ve ‘Miracle at Namiya General Store’ gibi dizilerle geliştirdi. 2009’dan beri ‘Küçük Kadınlar’ adlı dizi sayesinde seyirciyle buluşuyor.

tvN ‘Hometown Cha Cha Cha’ Hong Ji-hee
tvN ‘Hometown Cha Cha Cha’ Lee Seong-lee

Son zamanlarda popüler olan tvN draması ‘Wise Doctor Life’da Jeon Mi-do, Yoo Yeon-seok, Jo Jung-seok ve Jung Moon-seong gibi aktörler, hem popülerlik hem de reytingler alarak diziyi yönetti. Müzik dünyasının yıldızı olan Jeon Mi-do da bu dizi sayesinde televizyonda bir yıldız olarak kendini kanıtlamıştır. Bir röportajda, “Bu drama sayesinde dizilere aşık olan birçok insan var. Böyle iyi bir rol oynadığım için minnettarım ve mutluyum.” dedi.

Yönetmen Lim Young-geun, “Tiyatro ve dizi oyuncuları bir eser göndermeden önce iki ila üç ay boyunca pratik yapıyorlar. Şarkı söyleme, dans etme ve oyunculuk becerileriyle iyi donatılmış oyuncular, uzun süreli uygulamalarla, doğal olarak, yüz ifadeleri ve eylemlerin yanı sıra duyguları nasıl ileteceklerini öğrenirler. Drama pazarında yeni bir yüz ararken, sağlam oyunculuk becerilerine sahip oyuncular ararken, sahnede aktif olan oyuncuları arıyor gibi görünüyorlar.” dedi.

Kaynak
sports.khan.co.kr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu