K-Magazin

Şarkıcı Roh Ji-hoon Ve Eski Bir Modeli Olan Lee Eun-hye Aşk Hikayelerini Paylaştılar

18 Ekim öğleden sonra, SBS Plus ve Channel S ‘Love Master 2’ Roh Ji-hoon ve Lee Eun-hye çifti olarak göründüler ve bir çocuk için planlarından bahsettiler.

Roh Ji-hoon ve Lee Eun-hye 2018’de evlendiler ve aynı yıl oğulları Ian’ı kucakladılar. İkili, ilk buluşmalarıyla ilgili olarak, “Bir tanıdığın ev merasiminde tanıştık ve 7-8 yıl arkadaş kaldık. Ondan sonra evlilik bahanesiyle çıkmaya başladık, 2 ayda sonra çocuğumuz oldu, 3. ayda da evlendik. Birbirimizi çok sevdik.” dediler.

Bu gün çift ikinci planlarından bahsetti. Ailesini erken kaybeden ve üç kardeşiyle birbirine bağımlı olan Roh Ji-hoon, daha fazla çocuk istiyordu ama Lee Eun-hye onun çocuk bakımından korkuyordu. Maddi zorlukları da engellerden biriydi.

Roh Ji-hoon, “Eşim hamileyken nihayet bir ailenin reisi olduğum için mutluydum.” diye hatırlıyor, “Karımı doğum yaparken gördüğümden beri çok değiştim. Doğum yerinde gördüğüm eş bir tanrıça gibiydi. Yüzündeki her ifade gerçekten harikaydı ve ‘Yaşadığım zorluk sadece bir tane’ diye düşündüm.” dedi.

“Pek çok şey hissettim. Unutmak istemedim, bu yüzden her şeyi kameramla çektim.” diye ekledi.

“Ayrıca korkunç bir deneyim yaşadım. Lee Eun-hye’nin kanı doğum sırasında durmadı. Doğum yaptıktan sonra o kadar çok kanadı ki kan nakline ihtiyacı oldu.” dedi. “Kan almak için iki saat boyunca eşimin karnına masaj yapmaya devam ettim. Sorun çözüldü.” diyerek o sırada tehlikeli durumu anlattı.

Kaynak
www.mydaily.co.kr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu