K-Magazin

NCT 127, Hanteo Tarihinde 3. En Yüksek İlk Gün Albüm Satışı Yapan Sanatçı Oldu

NCT 127, yepyeni albümleriyle şimdiden etkileyici bir rekora imza attı!

17 Eylül’de NCT 127, uzun zamandır beklenen geri dönüşlerini üçüncü stüdyo albümleri “Sticker” ve aynı adlı başlık parçası ile yaptı.

Hanteo Chart’a göre, “Sticker” yalnızca ilk satış gününde 760.902 etkileyici bir toplam sattı – NCT 127’nin 2020 yeniden paketlenmiş albümleri “Neo Zone: The Final Round” tarafından kırılan 207.920’lik önceki ilk gün satış rekorunu neredeyse dört katına çıkardı.

Bu son başarı ile, NCT 127 şimdi Hanteo tarihindeki en yüksek üçüncü ilk gün satışlarına sahip sanatçı oldu ve sadece BTS ve SEVENTEEN tarafından en iyi şekilde geride kaldı. “Sticker” ayrıca BTS’in “MAP OF THE SOUL: 7”, “BE”, “Butter”, “Map of the Soul: Persona” ve “Map of the Soul: Persona”nın ardından Hanteo tarihindeki herhangi bir albümün altıncı en yüksek ilk gün satışını elde etti.

SEVENTEEN’in “Senin Seçimin”. Ek olarak, “Sticker” 17 Eylül’de yayınlanır yayınlanmaz hem yerel hem de uluslararası müzik listelerinin zirvesine yükseldi.

Albüm Hanteo, Synnara Records ve Hot Tracks listelerinde 1 numaraya ulaştı, başlık parçası “Sticker” ise hit oldu.

Melon, Bugs ve VIBE dahil olmak üzere çeşitli Kore gerçek zamanlı listelerinde 1 numara. “Sticker” ayrıca Çin’de QQ Music’in dijital albüm tablosunda, Japonya’da Line Music’in En İyi 100 tablosunda ve Rakuten Music’in gerçek zamanlı tablosunda bir numara oldu.

Başarılı geri dönüşleri için NCT 127’yi tebrik ediyoruz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu