K-Magazin

ATEEZ, The Kid LAROI ve Justin Bieber’ın “STAY” Şarkısını “Yoo Hee Yeol’s Sketchbook”ta Söyledi

 

ATEEZ, “Yoo Hee Yeol’s Sketchbook”un son bölümünde yeteneklerini sergiledi!

Popüler KBS müzik talk show’unun 17 Eylül bölümünde, ATEEZ ilk kez tam bir grup olarak konuk olarak göründü.

(Yunho, Seonghwa ve San daha önce Haziran ayında KBS draması “Imitation”daki karakterleri olarak gösteriye katılmışlardı.) ATEEZ yeni başlık şarkısı “Deja Vu”yu seslendirdikten sonra sunucu Yoo Hee Yeol grubu övdü, “ATEEZ çıkış yapar yapmaz pek çok kıdemli sanatçı potansiyellerini hemen fark etti. ATEEZ’in görüşüne göre, sizce ATEEZ’in çekiciliği nedir?”

San, “Sahnede ne zaman performans göstersek, bunun her zaman son performansımız olduğunu düşünerek performans gösteriyoruz. Sanırım bu enerji bazı kıdemli sanatçılarda yankı buldu, bu yüzden [bizim hakkımızda] böyle güzel şeyler söylediler.”

Bölümün ilerleyen saatlerinde Jongho, Toy’un klasik baladı “Still Beautiful”ı orijinal şarkıdan iki anahtar daha yüksekte söyleyerek ve çıplak elleriyle elmaları bölerek Yoo Hee Yeol’u etkiledi.

Yoo Hee Yeol şaşkınlıkla, “Bu şarkı zaten inanılmaz derecede yüksek perdeye sahip. Kim Yeon Woo bile bu şarkıyı [orijinal versiyonunu] söylerken zorlanıyor ama sen iki nota daha mı yükseğe çıkacaksın?”

Yoo Hee Yeol şaşkınlıkla bakarken, Jongho şarkının transpoze versiyonunu kusursuz bir şekilde çıkardı ve aynı zamanda imzası olan elma dilimini yerinde gösterdi. (Şarkı aşağıdaki videoda 2:05’te başlıyor.)

Son olarak ATEEZ, The Kid LAROI ve Justin Bieber’ın hit parçası “STAY”ın canlı söyleyerek gösteriyi kapattı.

Aşağıdan ATEEZ’in “STAY” coverına ve yeni şarkıları “Deja Vu”nun performansına göz atın!

Kaynak : Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu