K-LİSTE

(G)I-DLE’den Jeon Soyeon İnanılmaz Yeteneklerini Sergilediği 5 Yöntemi

Jeon Soyeon, 2016’dan beri çok yönlü yetenekleriyle tüm dünyadaki hayranları kutsayan bir idol, rapçi, şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve dansçı. Hayatta kalma şov günlerinden beri, çok yönlü sanatçı yaptığı her şeyde gelişmeye devam ediyor: (G)I-DLE ile ateşli solo çıkışı ve büyüleyici grup çıkışı, zengin işbirliklerine kadar. Gökyüzü, Soyeon için sınırdır. Animasyondan, kitaplardan, dramalardan ve diğer müzikal tarzlardan çizim ilhamıyla müzikal etkileri de aynı derecede renkli.

Şimdiye kadarki olağanüstü yolculuğunu incelemek için, Jeon Soyeon’un yeteneklerini sergilediği ve bunda kendinden emin bir şekilde mükemmelleştiği beş yöntemin bir özetini burada bulabilirsiniz.

1. Hayatta Kalma Şovlarında Finalisti Olarak

Hayatta kalma gösterileri, kursiyerlerin kendileri için bir isim yapmaları için altın bir fırsattır. Onların katılımı, sonunda idol olarak kariyerlerinin yolunu açabilir ve hatta bazıları ev isimleri haline gelebilir. Doğal olarak, tüm gözler “Produce 101″in ilk sezonunda Cube Entertainment’ı temsil ederken, popülaritesini artırdı ve neredeyse bir IOI üyesi olacağı son bölüme kadar şovda kaldı. Daha sonra “Unpretty Rapstar”ın üçüncü sezonuna katıldı ve kemeri altındaki iki parça ve işbirliği ile ikinci oldu.

“Unpretty Rapstar”da sahneyi aydınlatırken Soyeon’un eğlenceli bir giriş yapmasını izleyin!

2. Solo Sanatçı Olarak

Soyeon’un stajyer olarak yolculuğu, Cube Entertainment ile imzaladığı sözleşmeyle taçlandı ve kısa süre sonra “Jelly” ve “Idle Song” ile kendi bestelediği solo çıkışını yaptı. Dört yıl sonra ileri sarılır ve ateşli solist geri döndü. Bu kez şarkıcı, söz yazarı ve besteci olarak ilk EP’si “Windy”yi yayınladı ve “BEAM BEAM” başlık parçası olarak hizmet verdi. Mini albüm, Soyeon’un adından da anlaşılacağı gibi kaygısız ve rahat olan ikinci kişiliği Windy’yi tanıtıyor. Soyeon’un yeteneğini büyük bir güvenle sergilediğini söylemek doğru olur.

3. Bir Lider Olarak

Solo çıkışından kısa bir süre sonra Soyeon, (G)I-DLE ile başka bir çıkış için hazırlandı. Lider, ana rapçi, vokalist ve merkez rollerini üstlenerek, grubun çıkış sürecini hızlandırmak için yazdığı “LATATA”dan, grubun çoğu albümünde adı geçtiği için her şeye katılmaktan geri kalmıyor. Çıkış yapacak bir şarkıları olmadığı için sonraki geri dönüşlerde sürekli katkıları vardı. Soyeon, (G)I-DLE’nin tüm diskografilerinde kendi izini başarıyla bırakmayı başardı, haklı olarak.

4. Bir İşbirlikçi Olarak

Elbette Soyeon’un taşan yeteneğinden yeterince yararlanamazsınız, bu yüzden onun işbirliklerine girdiğini duyduğunuzda, akıllara durgunluk veren bir müzik yolculuğunun içinde olduğunuzu bilirsiniz. Red Velvet’ten Seulgi, GFRIEND’den SinB ve Chungha ile yaptığı işbirliği “Wow Thing” sektörün gündemindeydi. Daha sonra, diğer üye Miyeon ve sanatçılar Madison Beer ve Jaira Burns ile birlikte K/DA adı altında League of Legends’ın 2018 Dünya Şampiyonası Finallerinin açılış törenine katılması dünya çapında heyecan vericiydi. Soyeon’un, “All Out” başlıklı “League of Legends” EP’sinde yer alması için davet edildiğinden beri harika bir izlenim bıraktığı açık. Bahsetmeye değer bir başka işbirliği de, Hyoyeon’un (HYO’nun) “Dessert”ında izleyiciye hatırlanacak bir yaz reçeli sunduğu patlama yaratan özelliği.

5. Bir Yapımcı Olarak

Soyeon’un inkar edilemez müzik kulağı, yazma, besteleme ve düzenleme becerileriyle birleştiğinde ona “prodüktör-dol” unvanını kazandırdı. Bu etiket, yapımcı ve idol için bir portmantodur ve onu çoğunluğa atlayan birkaç yükselen kadın idolden biri yapar. Kişisel yayınları ve (G)I-DLE’ye yaptığı katkıların yanı sıra, yapımcı, kıdemli etiket grubu CLC’nin “No” ve Apink’in Namjoo’nun “Bird” için kredilendirildiği için hediyesini diğer idollere de genişletti. Ayrıca genç gerçeklikte hayatta kalma programı “CAP-TEEN”in en iyi 7 yarışmacısı için yapımcılığını üstlendi ve burada sihrini katılımcı Lee Seobin’in “Eternal Sunshine”ına verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu