K-DramaK-LİSTE

2021’in İlk Yarısında Dört Gözle Beklenen 5 Kore Draması

2021 yılının ilk yarısında sektörün merakla beklenen yapımlarını sizler için listeliyoruz. ‘LUCA: The Beginning’ ve ‘She Never Know’ gibi 2021’in çok beklenen yapımlarından bazıları şimdiden yayınlanmaya başlasa da, hayranların merakla çıkışını beklediği büyük bütçeli diğer yapımlara göz atacağız.

‘Beyond Evil’

Yeo Jin Goo,ekranlara tuhaf bir kasabada görevlendirilen gizemli dedektif Han Joo Won olarak geri dönüyor. 20 yıl önce işlenen seri cinayet vakalarını yeniden ortaya çıkarmaya çalışıyor, araştırma derinleştikçe insanların davranışları da değişmeye başlıyor. Yeo Jin Goo, bu gizemli kasabada daha sakin bir hayat yaşamak için emekli olan yaşlı ve yetenekli bir dedektif olan Lee Dong Shik’i canlandıran yetenekli oyuncu Shin Ha Kyun ile birlikte görünecek. Dizi 19 Şubat 2021’de yayınlanmaya başlayacak. “Beyond Evil”, JTBC’nin daha önce “Hush” tarafından kullanılan Cuma ve Cumartesi 23:00 saatlerini diziden devralacak.

‘Vincenzo’

Song Joong Ki’nin Jeon Yeo Bin ile birlikte çok beklenen dönüşü Vincenzo dizisi ile olacak, diziyle ilgili haberler yayınlanmaya başladığı andan itibaren sürekli manşetlerde yer aldı. “Vincenzo”, hayranların beklediği tartışmasız en büyük dizi ve görünüşe göre beklemeye değecek bir yapım olacak. Song Joong Ki dizide tek mottosu kötülüğün kötülüğü cezalandırması olduğunu düşünen bir avukat olan Vincenzo Casano’yu oynuyor. Sosyal adalet amaçtır ve Vincenzo için amaç araçları haklı çıkarır. Dizi 20 Şubat 2021’de tüm dünyada aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

‘Sisyphus: The Myth’

JTBC’nin 17 Şubat 2021’de gösterime girmesi planlanan 10. Yıldönümü Özel Draması Park Shin Hye, ‘Sisyphus: The Myth’de gelecekten bir savaşçı rolünde olacak. Distopik bir gelecekte hayatta kalmaya çalışan Seo Hae, Han Tae Sool’u (Cho Seung Woo tarafından canlandırılıyor) kurtarmak için zaman ve mekan çatışmalarına giriyor. 17 Şubat 2021’den itibaren Çarşamba ve Perşembe günleri JTBC’de Kore saati ile 21:00’de yayınlanacak ve Netflix’te dünya çapında izlenebilecek.

‘Mouse’

Lee Seung Gi, harika bir dönüş yapacağa benziyor, dizide Jung Ba Reum adında polis memuru olarak rol alacak, Jung Ba Reum, psikopatça işlenmiş bir cinayetle karşı karşıya geliyor ve hayatı sonsuza dek değişiyor. Aksiyon içeren diziler her zaman aktör Lee Seung Gi’nin gücü olmuştur; buna psikolojik bir gerilim filminin rengini ekleyin ve ‘Yılın Draması’ için mükemmel bir formüle sahip olun. ‘Mouse’ 3 Mart 2021’de tvN kanalında Çarşamba ve Perşembe 22: 30’da yayınlanacak bu zaman dilimi, eskiden ‘True Beauty’ tarafından kullanılıyordu.

‘Youth of May’

2021 gerçekten Lee Do Hyun’un yılı olacak. Aktör geçen yıldan beri aralıksız çalışıyor ve sektörün en iyi yıldızı olmaya aday. ‘Youth of May’ dizisinde Lee Do Hyun, Netflix’in başarılı filmi ‘Sweet Home’daki rol arkadaşı Go Min Si ile ekrana geri dönecek. Her iki oyuncunun da projelerini dikkatlice seçmedeki titizliklerini göz önünde bulundurursak,’ Youth of May ‘dünya çapındaki hayranlar arasında büyük bir merakla beklenmesinin sebebini anlayabiliriz. Dizi, bir devrim zamanında aşk hikayesini, daha spesifik olarak Güney Kore’deki Gwangju Ayaklanması’nı anlatacak. Diziyi uzun uzun anlatmaya gerek yok, “Youth of May” birinin hayal edebileceğinden daha yoğun ve etkileyici olacağı kesin. Henüz onaylanmış bir yayın tarihi yayınlanmasa da, dizinin 2021’in ilk yarısında gösterime girmesi bekleniyor.

Listelediğimiz dramaların kaçını izlemeyi planlıyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin. Şimdiden iyi seyirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu