K-Drama Haberleri

Kim Yu-jung X Ahn Hyo-seop,’Tarihi Drama Çifti’

Aktörler Kim Yoo-jung ve Ahn Hyo-seop, “Lovers of the Red Sky (2021)” de hanboklarını çıkardılar ve yapım sunum sitesinde parlamak için modern stille cazibelerini sergilediler. Bu eserle ilk kez birlikte çalışacak olan ikili, fantastik, romantizm ve romantizm içeren tarihi dramalarla küçük ekranı büyüleyecek.

26’sı öğleden sonra, Kim Yu-jung ve Ahn Hyo-seop, Ha Eun tarafından yönetilen SBS’nin yeni Pazartesi-Salı draması “Lovers of the Red Sky (2021)”nin (yönetmen Jang Tae-yu) online prodüksiyon sunumuna katıldılar. Eser, ilahi güce sahip bir kadın ressam olan Hong Chun-ki (Kim Yoo-jung tarafından canlandırılıyor) ve kırmızı gözlü bir adam olan Haram (Ahn Hyo-seop tarafından canlandırılıyor) tarafından çizilmiş bir fantezi romantizmdir.

İlk olarak, Kim Yoo-jung, cesur ve cesur bir dahi ressam olan Hong Chun-ki’yi canlandırıyor. Bej rengi uzun bir elbise giyerek, aksesuarsız şık tarzını sergiledi.

Sıkıcı olabilen bir moda ama ipek ve pile tasarımıyla feminenlik katıyor. Uzun bacaklı bir stil oluşturmak için ten rengi platform ayakkabıyı eşleştirdi. Ek olarak, uzun, düz saç Kim Yu-jung’un sakin ve zarif atmosferini en üst düzeye çıkardı.

Kim Yu-jung, MBC’nin “Moon Embracing the Sun” ve KBS2’nin “Moonlight Drawn by Clouds” ile kendisini “Tarihi drama tanrıçası” olarak kabul ettirdi. Bunların arasında dikkatler, beş yıl sonra tarihi bir drama dönecek olan Yeo Hwa-gong olan Hong Chun-ki olarak ne tür bir oyunculuk sergileyeceğine odaklanıyor.

Kırmızı gözlerin sırrıyla Haram’ı oynayan Ahn Hyo-seop, beyaz bir takım elbiseyle sahneyi aydınlattı. Üzerine oturan üst, moda anlayışına bir bakış atmamızı sağladı ve Ahn Hyo-seop, ayakkabılarını beyazla eşleştirerek “Tamamen Beyaz” stilini tamamladı.

Alnımı kapatan kaküllerime sevimli bir çekicilik ekledim. Dikkatler, bu kadar mükemmel bir takım elbiseye sahip olan Ahn Hyo-seop’un ne tür bir hanbok’un ” Lovers of the Red Sky (2021) ” de yeni cazibesini göstereceğine odaklanıyor.

Ahn Hyo-seop, geçen yıl SBS’nin “Romantic Doctor Kim Sa-bu 2” ile sağlam oyunculuk becerileriyle oyuna liderlik ettiği için olumlu eleştiriler aldı. Gün boyunca takımyıldızları okuyan Seo Moon-gwan ve bir istihbarat örgütü olan Wolseongdang’ın başkanı Ilwolseong’un ikili yaşamı sayesinde Haram’ın yeni bir “Yaşam karakteri” yaratabileceğine dair beklentileri artırıyor.

Bu arada, ‘ Lovers of the Red Sky (2021) ‘ 30’unda saat 22’de prömiyer yapacak.

Kaynak
The Fact

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu