K-Magazin

JJ’yi Tanıyın — HYBE’in Çıkış Öncesi Takım Stajyeri A’nın En Yeni Üyesi

Şimdiden yıldız potansiyelini sergiliyor!

Yılın başlarında, netizenler “Trainee A” adında bir YouTube kanalı keşfettiler. Bazı videolara baktıktan sonra, videolardaki çocukların eski BigHit Entertainment binasında antrenman yaptıkları ve en yeni HYBE stajyerleri olmaları gerektiği ortaya çıktı.

Hayranlar çok hızlı bir şekilde bu kursiyerlerin bazı isimlerini öğrendi: Leo, Sangwon, James, Jihoon ve Inhyuk. Görünüşe göre artık takıma yeni bir ilave var!

Sosyal medyalarında, Instagram’daki profillerine yeni bir ayı emojisi ekledikten sonra, üyeler James ve Jihoon kısa süre önce stajyerlerin hayranlarını JJ (JayJay) adlı bir üyeyle tanıştırdı! Videoda kursiyerler James’i tanıttılar ve grubun en yeni yüzü olduğunu açıkladılar!

JJ tanıtıldıktan sonra, hayranlar en yeni stajyer hakkında haklı olarak ilgilendiler. Netizenlerin öğrendiği çoğu stajyer gibi, JJ son derece genç ve 27 Ocak 2006’da doğdu. Yine de, yaşının yanı sıra, K-Pop hayranlarının dikkatini çeken bir şey daha vardı ve bu onun olağanüstü görselliğiydi.

Diğer stajyerlerin çoğu gibi, JJ de benzersiz bir geçmişe sahip. Japonya’nın Hyōgo Eyaletinde doğmuş olmasına rağmen, JJ aslında yarı Amerikalı ve yarı Japon.

Çarpıcı görselleriyle her zaman diğer idollerle karşılaştırmalar yapılacaktı ve birçok kişi onun BTS’den Jungkook, TXT’den Hueningkai ve SEVENTEEN’den Vernon’a benzediğini söyledi.

Hayranlar henüz JJ’in vokallerini duymamış olsalar da, onun dansta üstün olduğu açık. Japonya’daki çeşitli dans yarışmalarına katılımından birçok klip yayınlandı.

Netizenler, Chris Brown ve Young Thug’ın “City Girls” parçasına dans eden kısa bir video yayınladıktan sonra grubun YouTube kanalında halihazırdaki yeteneğinin snippet’lerini zaten gördüler.

Dansını izlerken, JJ’nin Kore’ye taşınmadan önce Aralık 2020’ye kadar Japon dans grubu AMEZARI RED STARS’ın bir parçası olması şaşırtıcı değildi. Grup 2015’te çıkış yaptı ve JJ (grupta Jay olarak biliniyordu) belki de en gençleriydi ama kesinlikle içlerinden parlıyordu.

Bir J-Grubu üyesi olduğu için hayranların onun hakkında daha fazla bilgiye ulaşması daha kolay oldu ve sosyal medyada gruptaki zamanından çok sayıda klip var. Görünüşe göre gruptaki ruh halini yaratan oydu ve mevcut stajyer kadrosuna mükemmel bir katkı olacak bu rakipsiz enerjiye sahip.

Kaynak:Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu