K-Magazin

Park Myung Soo bir zorbalık kurbanı olduğunu açıkladı ve isimsiz sosyal medya kullanıcısına seslendi

Park Myung Soo, geçmişte zorbalığın kurbanı olduğunu açıkladı.

Park Myung Soo’nun Radyo Şovu’nun 19 Şubat bölümünde, Park Myung Soo ve konuk Jeon Min Ki son zamanlarda haberlerde sıkça paylaşılan önemli bir başlık olan zorbalık haberlerini tartıştılar ve DJ aniden okul günlerinde zorbalığın kurbanı olduğunu açıkladı. “Okul şiddetinin ortadan kalkması gerekiyor. Ayrıca param da çalındı ve çok darbe aldım. Çantamı, ayakkabılarımı ve paramı çaldılar ve çamurda terliklerle yürüdüğüm bile oldu.” dedi.

Devam etti, “Öğretmenimin yanına gittim ve bunun hakkında konuştum. Öğretmen bir keresinde bir beysbol sopası ile onları aramaya gitti. Dövülen ve zorbalığa uğrayan birçok insan var ama hiçbir şey söylemiyorlar.”

Park Myung Soo daha sonra anonim bir sosyal medya kullanıcısına seslenerek dinleyicileri şaşırttı. “Geçmişte böyle bir şey yapmamış gibi davranan biri var. Öyle temiz bir imajı varmış gibi davranan biri var ve sosyal medyada gençlerini ne kadar çok sevdiğini ifade ediyor. Yapmamalısın. Bu alçaklık. Neden insanlara zorbalık etmemelisin? Birisine asla elini sürmemelisin. Çok dövüldüğüm için söyleyecek çok şeyim var ama duracağım. ” dedi.

Park Myung Soo’nun söyledikleri hakkında ne düşünüyorsun? Fikirlerini bizimle paylaşabilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu