Uncategorized

Miyawaki Sakura’nın HYBE Labels ile Sözleşmeyi Görüşmek İçin Kore’ye Döndüğü Bildirildi + HYBE Yanıt Verdi

IZ*ONE’ın eski bir üyesi olan Miyawaki Sakura, HYBE Labels’ın bir parçası olan Source Music’e katılabilir.

Sports Kyunghyang’a göre, Miyawaki Sakura, Incheon Uluslararası Havalimanı’na 19:55’te varacak. 23 Ağustos’ta. Haber medyası, HYBE Labels ile bir sözleşme imzalamayı hedeflediğini bildirdi.

Raporlara yanıt olarak HYBE’den bir kaynak, “Sanatçı sözleşmelerimizle ilgili bilgileri doğrulayamıyoruz. Anlayışınızı rica ediyoruz.”

Bu, Miyawaki Sakura’nın HYBE ile imzaladığı ilk rapor değil. Mart ayında, Miyawaki Sakura’nın IZ*ONE’ın dağılmasının ardından Big Hit Entertainment’ta (HYBE’nin önceki adı) faaliyetlerine devam edeceği ve ajansta yeni bir kız grubuna katılma ihtimalinin yüksek olduğu bildirilmişti. Rapora yanıt olarak Big Hit, “Bu konuyla ilgili hiçbir şeye karar verilmedi” yorumunu yaptı.

Miyawaki Sakura Source Music ile sözleşme imzalarsa, HYBE Labels ile sözleşme imzaladığı bildirilen eski IZONE üyesi Kim Chae Won ile yeniden bir araya gelebilir. Rapora göre, hem Kim Chae Won hem de Miyawaki Sakura, Source Music altında yaklaşık beş üyeden oluşacak ve IZONE’ın iki ila üç eski üyesini içerecek olan yeni bir kız grubuna katılacak. Ancak HYBE ve Kim Chae Won’un orijinal ajansı Woollim Entertainment, Miyawaki Sakura’nın şirkete katılmasıyla ilgili soruya verilen aynı kısa cevabı paylaştı.

Miyawaki Sakura, Japonya’da ilk kez 2011’de HKT48 üyesi olarak çıkış yaptı. 2018’de Mnet’in “Produce 48” listesinde 2 numara olduktan sonra, IZ*ONE proje grubunun bir üyesi olarak çıkış yaptı ve grubun dağılmasına kadar grupla birlikte promosyon yaptı. . Mayıs ayında, uzun süredir birlikte olduğu HKT48 grubundan mezun olduğunu duyurdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu