K-Magazin

TWICE’dan Nayeon Çevreye Önem Vermek, Cilt Bakımına Sevgisi ve Daha Fazlası Hakkında Konuştu

TWICE’dan Nayeon, Elle dergisinin Eylül sayısı için canlandırıcı güzelliğini sergiledi!

Ekli röportajda Nayeon, çevreye verdiği özene değinerek, “Tek kullanımlık eşyaların kullanımını azaltmaya çalışıyorum. Paket servisi sipariş ettiğimde bile, geri dönüştürülebilen kağıt kapların kullanıldığı yerleri seçmeye çalışıyorum.”

TWICE’ın “Alcohol-Free” için son promosyonlarının sona ermesinin ardından Nayeon, doğanın sağladığı şifa ve rahatlığın önemini yeniden keşfettiğini açıkladı.

Fotoğraf çekimi boyunca Nayeon parlak, ışıltılı cildini sergiledi ve daha sonra, “Cilt bakımından zevk alıyorum. İyi bir ürün bulduğumda heyecanlanıyor ve üyelerime özenle tavsiye ediyorum.” Bahşiş olarak Nayeon, “Cildimin iyi durumda olmadığını hissettiğimde, sadece birkaç kat krem sürüyorum” dedi.

TWICE çok çeşitli konseptler üstlendiği için Nayeon’a müziği görsel olarak tasvir etmenin eğlencesi soruldu. O, “Son derece eğlenceli ve motive edici bir iştir. Çıkışımdan sonra çok çeşitli şeyler denediğim için zaman geçtikçe yeni fikirlerin önemini gerçekten hissediyorum. Üyelerimle birlikte onları düşünmekten zevk alıyorum.”

Nayeon’un tam röportajına ve fotoğraf çekimine Elle Korea’nın Eylül sayısında göz atabilirsiniz!

Kaynak : Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu