K-Magazin

Koreli netizenler, Güney Kore’den “Ülkemiz” olarak bahsettiği için BLACKPINK’ten Lisa’yı övdü

BLACKPINK’ten Lisa’nın bu yaz solo çıkışını yapacağı onaylandığı için birçok kişi dikkatini bu şarkıya çekiyor.

Lisa, 2010’da Güney Kore’ye döndü ve 2016’da BLACKPINK ile çıkış yaptı. Uzun süredir Kore’de yaşadığı için Kore’ye olan sevgisini sık sık Güney Kore’den “bizim ülkemiz” olarak bahsederek gösterdi.

2017’de yayınlanan bir eğlence programının bir bölümünde, Lisa ve Jisoo özel konuk olarak göründüler. Bu gün Jisoo, Lisa’nın yabancı olduğunu söyleyen üyelere kızacağını paylaştı. Jisoo programda şunları söyledi, “Bir zamanlar ‘Sen bir yabancısın‘ dediğimde o bana ‘bu cümle beni deli ediyor‘ dedi ve sonra Jisoo Lisa’ya hatırlattı, “Lisa sen başka bir ülkedensin o yüzden sen bir yabancısın,” Lisa’nın yanıtladığı, “Ah, doğru, unuttum.”

Ayrıca, çeşitli V Live yayınlarında Lisa’nın Kore’den “Ülkemiz” olarak bahsettiği zamanlar oluyor. Bir V Live’da Jisoo, Lisa’ya “Güney Kore nedir?” diye sordu. Lisa’nın “Ülkemiz” yanıtını verdiği yer. Jisoo, “Peki ya Tayland?” diye sormaya devam etti. ve Lisa, “Ülkem” diyerek üyeleri güldürdü.

Koreli netizenler Lisa’yı Kore’ye olan sevgisinden dolayı övdü ve onun Korece konuşurken mükemmel telaffuz ve mükemmel kelime hazinesine sahip, Koreli olmayan tek idol üyesi olduğunu belirtti. Netizenler Lisa’ya olan sevgilerini ve desteklerini, “Bence o Korece konuşurken en iyi telaffuza sahip Koreli olmayan tek idol. En iyi Koreceyi konuşuyor”, “Bence Lisa benden daha doğru bir telaffuza sahip, ” “O çok tatlı” “Ahahaha, Kore’ye “Ülkemiz” ve Tayland’a “Ülkem” diyor, çok tatlı” “Lisa en iyisi” “Tayland’ı daha çok Lisa sayesinde öğrendim, onu seviyorum ,” ve “O fahri Koreli yapılmalı. lol.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu