K-LİSTE

[VOTE] Hangi 3. nesil K-Pop kız grubu en iyi logoya sahip?

Logolar, bir marka adının nihai temsilleridir. K-Pop endüstrisinde de grup logoları çok önemlidir. Grup logoları ürünlerde, ışıklı çubuklarda görünür, koreografiye entegre edilir vb. Grubun kimliğini belirlerler. Bununla birlikte, hangi popüler 3. nesil K-Pop kız gruplarının en iyi logolara sahip olduğunu düşünüyorsunuz?

TWICE

TWICE’ın logosu, kayısı ve neon macenta olmak üzere iki renkten oluşur ve TWICE’ı temsil eden “Tw” yazan güzel, tuhaf bir tasarım oluşturmak için birlikte erir.

BLACKPINK

BLACKPINK’in logosu tatlı, basit, anlaşılır ve konuyu etkili bir şekilde aktarıyor. Siyah ve pembenin ikonik resmi renklerini içeren ters çevrilmiş “C” ve “N”, ferahlatıcı bir tasarım sunar.

Red Velvet

RED VELVET’in logosu, grup adını temsil eden “R” ve “V” harflerini taşır. “R”, “V” yi oluşturmak için düzgün bir şekilde akar ve nihayetinde hoş bir şerit gibi görünür.

MAMAMOO

MAMAMOO, geri dönüş konseptlerine bağlı olarak sık sık logo değiştirdi, ancak MAMAMOO’nun logosu olarak yaygın olarak tanınan, çalışan bir yazı tipiyle yazılmış “MAMAMOO”.

MOMOLAND

MOMOLAND’ın logosu, daha oyuncu tarafında, iki kuşun ortak alanını oluşturan kırmızı bir kalple birlikte. Altında “MOMOLAND” adı yazılıdır.

EXID

EXID logosu, sonsuzluk şeklini oluştururken “EXID” kelimesini hecelemek için akıllı bir grafik yazı tipi kullanır. Logoya klasik ve sofistike bir görünüm kazandırır.

En iyi logo kimde sizce?

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu