K-LİSTE

Hayranlara Göre En Güzel Çaylak Kadın K-Pop İdolleri

Kore eğlence içerik sitesi Kpopmap, K-Pop hayranlarının şu anda sektörde en güzel buldukları çaylak idolleri seçmesi için bir anket oluşturdu. Hayranlar 22 çaylak kadın idoller arasından en güzel bulduklarını oyladılar. 2021 Haziran ayı boyunca süren anket sonucunda, işte karşınızda hayranlara göre en güzel çaylak K-Pop idolü olarak seçilen 10 idol.

10. Isa (STAYC)

Tam adı Lee Chaeyoung olan Isa, 23 Ocak 2002’de doğdu ve şu anda sadece 19 yaşında! Isa, STAYC’nin baş vokalisti ve 166 cm boyunda. Kendisine göre en çekici özellikleri sesi ve dudaklarıymış.

9. Jaehee (Weeekly)

Tam adı Lee Jaehee olan Jaehee, 18 Mart 2004 doğumlu ve şu an 17 yaşında. Jaehee Weekly grubunun baş rapçisi ve vokalisti. Kendisine göre en büyüleyici özellikleri gamzeleri ve berrak teni. Jaehee yaklaşık 166 cm boyunda.

8. Nana (woo!ah!)

Gerçek adı Kwon Nayeon olan Nana, woo!ah!’ın lideri, baş vokalisti, baş rapçisi, ana dansçısı ve görselidir (Kısaca grubun her şeyi) 9 Mart 2001 doğumlu, 20 yaşında ve yaklaşık 163 cm (5’4″) boyunda. Sevimli mimikleri, kahkahası ve neşesi onun en iyi özellikleri.

7. Seeun (STAYC)

Seeun STAYC’nin vokalisti ve 14 Haziran 2003’te doğdu, yani sadece 18 yaşında! Tam adı Yoon Seeun ve 166 cm boyunda. Büyüleyici noktasının gülümsemesi olduğuna inanıyor.

6. Yoon (STAYC)

Tam adı Sim Jayun olan Yoon, STAYC’nin bu listede yer alan bir diğer üyesi, grubun ana vokalisti ve en çekici özelliği saçları. 14 Nisan 2004’te doğdu, yani 17 yaşında ve yaklaşık 170 cm (5’7″) boyunda! Sizce de bu gifte BLACKPINK Lisa’ya benzemiyor mu?

5. Jihan (Weeekly)

Jihan (tam adı Han Jihyo) Weekly’nin baş vokalisti, baş dansçısı ve görselidir, bu yüzden bu listede olması çok da şaşırtıcı değil! Jihan 12 Temmuz 2004’te doğdu, yani 17 yaşından biraz küçük ve boyu 165cm . Büyüleyici noktaları gamzeleri ve tavşan dişleri

4. Soojin (Weeekly)

12 Aralık 2001’de doğan Soojin (veya Lee Soojin), Weekly’nin lideri, ana dansçısı, vokalisti, rapçisi, görseli ve merkezi! Büyüleyici noktası, gülüşü olarak kabul ediliyor ve 165 cm boyundadır.

3. Karina (aespa)

Tam adı Yu Jimin olan Karina, aespa grubunun lideri, ana dansçısı, baş rapçisi, alt vokalisti ve yüzüdür. 167 cm (5’6″) boyuyla bu listedeki en uzun idollerden biri ve eskiden bir ulzzang’dı! (Ulzzang en iyi yüze veya görünüşe sahip kişi anlamına gelen popüler bir Güney Kore deyişidir.)

aespa için yazdığımız grup tanıtımı yazısında Karina hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz.

2. Winter (aespa)

Aespa’nın baş vokalisti, baş dansçısı ve görseli Winter, tam adı Kim Minjeong 1 Ocak 2001’de doğdu (20 yaşında). 163 cm boyunda ve sol yanağında bir gamzesi var!

1. Soodam (Secret Number)

Soodam 9 Kasım 1999’da doğdu, 21 yaşında ve Secret Number’ın ana dansçısı ve vokalisti. Tam adı Lee Soodam, 165 cm boyunda ve çekici noktaları gözleri ve gamzeleri!

Sizin bu listedeki favoriniz kim? Veya bu listede kimin olmasını isterdiniz yorumlarda bizimle paylaşın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu