K-LİSTE

Tek Harfli Sahne İsimlerine Sahip 10 İdol + İsimlerin Anlamı

Tek harfli K-Pop idolleri hakkında Google’da bir şeyler aramak gerçekten çok zor olabiliyor. Tek harfli sahne isimlerine sahip olmalarına rağmen bu harflerin ardında yatan büyük anlamlar var biz de sizin için tek harfli sahne isimlerine sahip 10 idol’ün sahne isimlerinin ne anlama geldiğini açıkladık.


1. V (BTS)

V, BTS’in ana dansçısı Kim Tae Hyung’un sahne adıdır. Henüz çıkış yapmadan önce Tae Hyung’un aklında olası üç sahne adı vardı: Six, Lex ve V. Sonuç olarak ajanstaki iki arkadaşı da V’yi Taehyung’a uygun görünce o da bu isimde karar kıldı. Victory’nin (Zafer) V’si!


2. Q (THE BOYZ)

Q, THE BOYZ’un ana dansçısı Ji Chang Min’in sahne adıdır. Birkaç yıl önce, sahne adı “Q” harfinin ona her şeyin başladığı hissini verdiği için seçtiğini açıkladı.


3. N (Vixx)

N, VIXX’in ana dansçısı Cha Hak Yeon’un sahne adıdır. Bu ismin İngiliz alfabesinden geldiğini düşünebilirsiniz, ancak aslında Japonca’dan ilham almıştır. Japonya’da, N’nin gerçek adı Cha Hak Yeon’un son hecesi, “kader” veya “kısmet” anlamına gelen “en” olarak telaffuz edilir. Bu nedenle N, bir idol olarak hayranlarla buluşmanın kaderi olduğuna inandığı için bu ismi seçti.


4. L (INFINITE)

L, INFINITE’in görseli Kim Myung Soo’nun sahne adıdır. Grubunun bir sahne ismine sahip olan tek üyesi olan L, ünlü anime Death Note’daki L karakterine olan benzerliğinden dolayı bu ismi seçtiğini açıkladı.

Death Note “L”

5. Y (Golden Child)

Y, Golden Child’ın ana vokalisti Choi Seong Yoon’un sahne adıdır. Geçmiş bir röportajda, gerçek adının son hecesi olan Yoon’u temsil etmek için Y’yi seçtiğini açıkladı.


6. J (STAYC)

J, STAYC’in maknaesi Jang Ye Eun’un sahne adıdır. Başlangıçta, neredeyse Cindy sahne adıyla çıkış yapacaktı, ancak hayranlar J’nin ona mükemmel şekilde uyduğunu düşünüyor ve sahne ismi J oluyor. Ayrıca “J” onun gerçek adının baş harfi.


7. K (TST)

K, TST’nin ana dansçısı Kim Ah In’in sahne adıdır. Bu harfi, soyadının baş harfi Kim olduğu için seçmiş olabilir.


8. M (Shinhwa)

M, Shinhwa’nın ana dansçısı Lee Min Woo’nun sahne adıdır. Gerçek adıyla ünlü olduktan sonra, 2003 yılında solo çalışmaları için sahne adı olarak M’yi seçti.


9. U (ONF)

U, ONF’nin ana dansçısı Mizuguchi Yuto’nun sahne adıdır. U, Yuto’nun ilk hecesiyle aynı şekilde telaffuz edildiğinden, U harfini bu yüzden sahne adı olarak seçmiş olabilir.


10. I

I, solo sanatçı Cha Yoon Ji’nin sahne adı ve I B1A4 üyesi Baro’nun küçük kız kardeşidir. Geçmişte bir canlı yayında, dans eden ve şarkı söyleyen “ben” (I) olmak istediği için bu ismi seçtiğini açıkladı.


Tek harfli bir sahne adı seçmek isteseydiniz bu hangi harf olurdu?


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu