K-Magazin

EXO üyesi Xiumin’in sınıf arkadaşı idolün örnek okul hayatını paylaştı

Koreli ünlülerin okul zorbalığıyla suçlanmasına ilişkin son zamanlarda devam eden tartışmaların ortasında, EXO üyesi Xiumin’in geçmişi de netizenler tarafından büyük ilgi görüyor.

26 Şubat’ta, çevrimiçi bir toplulukta “İlkokuldan Xiumin sınıf arkadaşıyım” başlıklı bir gönderi oluşturuldu.

Xiumin’in sınıf arkadaşı olduğunu iddia eden gönderiyi yazan kişi, “Xiumin gerçekten nazikti. Sınıfımızdaki çoğu erkekle arkadaştı” diyerek yazıya başlıyor.

Yazının yaratıcısı, “Hala hatırlıyorum ama birkaç çocuk benimle dalga geçti bu yüzden ağlıyordum. O zaman Xiumin bana geldi ve bana süt verirken ağlamamamı söyledi.” diye devam ediyor yazısına.

Gönderinin yazarı, yazıyı, Xiumin’in geçmişinin temiz olduğunu, ve bu yazıyı yazma sebebini ünlüleri suçlayan birçok kurban olduğu için insanları bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Yazıyı, “Minseok (Xiumin’in gerçek adı), bana verdiğin sütü hala hatırlıyorum … diyerek sonlandırdı.

Gönderiye göre Xiumin de popülerdi. Gönderinin yazarı, Xiumin’in iyi olduğunu ve iyi bir kişiliğe sahip olduğunu, bu nedenle sınıf arkadaşlarının çoğu ondan hoşlandığını belirtti.

Gönderiye göre Xiumin de okulda oldukça popülerdi. Gönderinin yazarı, Xiumin’in iyi olduğunu ve iyi bir kişiliğe sahip olduğunu, bu nedenle sınıf arkadaşlarının çoğunun ondan hoşlandığını belirtti.

Gönderi ilgi çekmeye başladıktan ve çevrimiçi olarak geniş çapta yayıldıktan sonra, başka tanıklar da gönderiye yazmaya başladı. Bir netizen, sınıfta kimin ünlü olacağına dair bir anket yaptığını belirtti. Netizen, Xiumin’in bu ankette üçüncü olduğunu söyledi, çünkü sınıf arkadaşlarının çoğu “Xiumin muhtemelen dürüst ve kibar olduğu için ünlü olacaktır” dediğini iddia etti.

O zamandan beri pek çok hayran Xiumin’i nazik kişiliğinden ötürü övmeye devam etti ve “Xiumin iyi ve popüler bir çocuktu”, “Tombuldu ama yine de popülerdi” ve “O hala iyi” şeklinde yorumlar bıraktı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu