K-Magazin

Aktör Lee Kwang-soo, 11 yıl Sonra İlk Kez SBS-TV’nin “Running Man” Filminden Ayrılacak

King Kong by Starship 27’sinde, “Lee Kwang-soo, Running Man’den son kez gelecek ayın 24’ünde ayrılacak.” dedi.

Bu bir sağlık sorunu. Bir yetkili, “Lee Kwang-soo, geçen yıl kazanın yol açtığı yaralanmalar nedeniyle sürekli rehabilitasyon tedavisi görüyordu” dedi.

Ancak iyileşmesi gereken bir durum. “En iyi durumu korumanın zor olduğu kısımlar vardı” dedi. “Kazadan sonra üyelerle, yapım ekibiyle ve ajansla uzun bir görüşme yaptım.” dedi.

Lee Kwang-soo, “Gelecekteki aktivitelerde daha iyi performans sergilemek için fiziksel zamana ihtiyacımız olduğuna karar verdik. Bedenlerimizi ve zihnimizi yeniden düzenlemek için zaman ayırmaya karar verdik.” Dedi.

“Ayrılmaya karar vermek kolay olmadı çünkü bu 11 yıl süren bir programdı.” dedi.

“Minnettarlığımı ifade ettim. Running Man aracılığıyla gösterdiğiniz ilgi ve sevginize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi. “Sizi sağlıklı ve aydınlık bir şekilde selamlayacağım.” dedi.

Lee Kwang-soo, Temmuz 2010’daki “Running Man” in ilk bölümünden beri onunla birlikte. Hoş bir konuşma yaptı. Adı ‘Asya Prensi’ idi ve popülerlik kazandı.

SBS Entertainment Awards’da “Running Man” ile Yılın Çaylağı (2011), Mükemmellik (2014), En İyi Ödül (2016) ve Altın İçerik Ödülü’nü (2020) aldı.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu