K-MagazinK-Pop

Google Metrics, BTS’den Jungkook’un dünyanın en çok aranan K-Pop idolü olarak 5 yıllık bir rekor kırmaya çok yakın olduğunu açıkladı

BTS’den Jungkook, şimdiye kadar dünyanın en popüler süperstarlarından biri olduğunu herkese kanıtladı.

Geçtiğimiz yıllarda, Güney Koreli grubun ana vokalisti, Google, YouTube, Tiktok, Tumblr ve Twitter gibi büyük platformlarda en çok aranan K-pop idolü oldu. Son veriler, Jungkook’un bu yıl da muazzam popülaritesini kaybetmeyeceğini gösteriyor. Google Metrics’e göre Jungkook, 2021’in başından bu yana (1 Ocak’tan 15 Şubat’a kadar) en çok aranan K-Pop idolü oldu ve 2021’deki 46 günden 43 gün boyunca K-Pop idollerinin dünya çapındaki ilgisini zirvede tuttu.

Veriler, Jungkook’un 2021 yılında Google’da en çok aranan kpop idolü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor. Bu BTS’in altın çocuğunun en çok aranan kpop idolü unvanını 5 yıl üst üste elde etme yolunda ilerlediği anlamına geliyor. Jungkook 2017’den beri unvanı elinde tutuyor.

Jungkook, YouTube gibi Google’ın sahip olduğu diğer birçok popüler web sitesinde en çok aranan K-Pop idolü oldu. Ayrıca yaklaşık 35 milyar izlenme ile TikTok’ta en çok izlenen kişi rekorunu kırdı ve aynı zamanda 3 yıldır Tumblr’ın en popüler hesabı. Birden fazla tweet’i 3 milyon beğeni alan dünyadaki tek sanatçı ve genel olarak 3. kişi olma rekorunu da kırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu