K-Medya

Netizenler, Momoland’dan Hyebin ve Marco’nun İlişkilerini Teyit Etmesi Konusunda Karışık Fikirlere Sahipler

17 Mayıs KST’de Momoland’dan Hyebin ve eski UNB üyesi Marco çıktıklarını resmen açıkladı. Duyuru, Momoland’ın ajansı MLD Entertainment tarafından “İkisinin çıktığı doğru. Ancak, özel hayatları olduğu için herhangi bir ayrıntıyı açığa çıkarmak zor.”

Aynı gün Marco bir özür yazdı ve ikilinin sorun ortaya çıktığında halka açık bir sohbet odasında çıktıklarını reddettiğini itiraf etti. “Bana güvenen ve bunca zamandır beni destekleyen hayranları ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattım. Yalanlarla hayranlara güven vermek benim hatamdır” diye yazdı.

Marco, “Pek çok insana zarar verme olasılığından korktum ve hayranlarımın sevgisiyle tanıtım yapabilen biri olarak, dürüstlüğün bir zorunluluk olduğu gerçeğini görmezden geldim.” Dedi.

Haber kamuoyuna çıkmadan önce bile, netizenler romantik ilişkilerinin çeşitli ipuçlarını ve ipuçlarını keşfettikleri için iki şarkıcının çıktığına dair çeşitli spekülasyonlar oldu, örneğin aynı kıyafetleri giymek ve benzer zamanlarda aynı yerde olmak gibi.

Netizen Yorumları;

“Onlar kim?” “Umarım sevgilerini iyi paylaşırlar.” “Tebrikler,” “Onlar için utanıyorum lol. Yani eğer randevuyu inkar edeceklerse, o zaman bu kadar bariz hale getirmemeliydiler, haha” “Bu kadar açık bir şekilde sevgili olmayan idolleri tahmin edin, “” Bu çok komik “” Marco olsaydım, çok utanırdım “” Dürüst olmak gerekirse kim olduklarını bilmiyorum lol, “” Marco’yu ‘The Unit’den hatırlıyorum lol, “” Birbirleriyle konuşmalıydılar lol, biri itiraf ederken diğeri ilk başta yalanladı, lol “” İkisini de bilmiyorum tebrikler lol, “” ikisi de idol, bu yüzden şimdi hayranlarından bazılarını kaybedecekler, “” Vay be, birbirlerine benziyorlar,”” Kardeş olduklarını sanıyordum, lol “ve” Neyse onları tebrik ederim! “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu