K-LİSTE

Cevabı Ancak 2021’de Verilebilmiş 4 K-Pop Gizemi

K-Pop’ta pek çok gizemli olay yaşanıyor ve hayranlar bu gizemlerle ilgili cevaplar arıyor. Bugün sizin için 2021’de çözülebilmiş 4 K-Pop gizemini listeledik, keyifli okumalar.

1. Eski JYP Entertainment Stajyeri Minyoung’a Ne Oldu?

Minyoung, 6MIX üyesi olarak çıkış yapması beklenen eski JYP Entertainment stajyeriydi. 6MIX grubunun çıkışı iptal edildi ve JYP Entertainment TWICE’ı oluşturan SIXTEEN adlı şovu yaratmaya karar verdi.

TWICE Grubu

2015’te Minyoung, SIXTEEN’e katıldı ancak son bölümde elendi. SIXTEEN programında elendikten sonra Minyoung tamamen ortalıktan kayboldu taa ki bir Youtube kanalı açıp neler olduğunu anlatana kadar.

Programdan sonra çok zor zamanlar geçirdim ama şimdi gülümseyip bunun hakkında konuşabiliyorum. Ortaokuldan beri çok fazla çıkış yapma imkanım oldu ama bunlar üst üste başarısız oldu.

O zamanlar başarısız olan çok sayıda çıkış yüzünden çoktan yıpranmıştım kendimi toparlayamadığım bir zamandı. Şirket hayatta kalma programı ile devam edeceklerini söyledi. Başka seçeneğim olmadığı için mecburen programa katıldım. Bu yüzden programda hep depresif ve mutsuz görünüyordum… Tüm kötü yanlarım programda gösterilmiş oldu.

Şu an bile programdaki kendime dönüp baktığımda üzülüyorum.

-Minyoung

Minyoung ayrıca SIXTEEN’de elendikten sonra dinlenmek ve ne yapmak istediğini anlamak için kendine biraz zaman ayırmaya karar verdiğini paylaştı.

Program bittikten sonra neredeyse müziği bırakıyordum. Şarkı söylemek istemiyordum, artık müzik yapmak istemiyordum. Bu yüzden yıllarca müzik yapmadım. Ama sonunda yine aklıma geldi. İlkokuldan şimdiki halime kadar hep bu hayalimin peşinden gittim. Ama hepsi birden çöktü ve bu yüzden zihnim de çöktü. Bundan dolayı kendimi yeniden toparlamam gerekiyordu.

Dinlenme sürecimde zamanımı İngilizce çalışarak geçirdim, müzik dersleri aldım ve birçok farklı türde işi denedim. Bunlar her şeyi atlatıp üstesinden gelmemde yardımcı oldu.

-Minyoung

Minyoung daha sonra şu anda uluslararası bir okulda çalıştığını ve müzik yapmaya devam ettiğini paylaştı!

Ve şimdi, çok daha iyi hale geldim ve uluslararası bir okulda çalışıyorum. Hala hobi olarak müzik yapıyorum. Bu yüzden çalışırken YouTube’da da şarkı söylemek istiyorum; bunu yapmayı planlıyorum!

-Minyoung

2. BTS “Life Goes On” Klibindeki Ses

BTS

Hayranlar arasında, BTS’in “Life Goes On” şarkısındaki nakarat kısmında back vokali (arka vokal) söyleyen kişinin bir kadın mı yoksa o sesin Jimin’in sesi mi olduğu uzun süre tartışıldı.

Bir röportajda Jimin’e bunun hakkında soru soruldu ve kendisi ve PD’nin (Yapımcı Direktör) şarkıya bir kadın sesi eklemek hakkında konuştuklarını paylaştı.

Ancak onlar için kadın vokal bulmak zordu. PD daha sonra Jimin’den nakaratı söylemeyi denemesini istedi ve Jimin o kadar harika bir iş çıkardı ki sesini kullanmaya karar verdiler.

“Olay “Şarkı söylemeyeli denemelisin, senin sesin daha iyi olabilir.” gibi gelişti ve biz de bir üyenin sesini dahil etmenin güzel olacağını düşündük.”

-Jimin

Yani anlayacağınız nakarattaki o tiz ses Jimin’e aitmiş 😮

3. Somi’nin Produce 101 “Kavga Sahnesi”

Somi

Somi, 2016’da Produce 101 adlı şovun bir katılımcısıydı ve 6. bölümün önizlemesinde Somi, sanki biriyle dövüşmek üzereymiş gibi görünüyordu.

6. bölüm yayınlandığında, bu “kavga sahnesi” yoktu ve izleyiciler ne olduğunu merak ediyordu. Bir Instagram canlı yayınında Somi nihayet bu “dövüş sahnesinin” arkasındaki gerçeği açıkladı. Somi’nin her şeyi kurguladığı ortaya çıktı! Somi yönetmene birisine kızmış gibi davranacağını ve dikkati çekmek için bunu kayda alıp bir bölümün önizlemesine koyması gerektiğini söylemişti. Yönetmen de Somi’yi dinledi.

Sadece rol yapıyordum, hiç kavga etmedim. Hepsini kendi kendime yapıyordum. Gerçekten hiçbir şey olmadı.

4. GOT7 Jay B’nin “Sıcak Kış” Olayı

Geçmişte GOT7 üyeleri, Jay B yüzünden sıcak bir kış yaşadıklarından bahsetmişlerdi ve daha fazla detay vermemişlerdi bu da hayranları meraklandırmıştı.

Jay B sonunda Instagram canlı yayınında “sıcak kış” hakkındaki hikayeyi anlatmaya karar verdi. Jay B, üyelerin bir gün birlikte dışarı çıktığını ve sonunda sarhoş olduğunu paylaştı! Bu nedenle Jackson ve Jinyoung, Jay B’yi eve taşımak zorunda kaldı.

Ancak sorun, hem Jinyoung hem de Jackson’ın Jay B’nin nerede yaşadığını bilmemeleriydi, bu yüzden etrafta dolaşıp evini bulmaya çalışırken oldukça zaman harcadılar. Sadece bu değil, Jay B’nin mahallesi de aşırı büyük bir mahalle bu da maceralarına fazlasıyla uzattı 🤣

Bugün K-Pop hakkında merak edilen 4 gizemi açıklığa kavuşturduk. Yazımızı beğendiyseniz kankilerinizle paylaşın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu