K-Magazin

Netizenler, EXO Baekhyun’un Geçmiş v-log’unda Görülen İlaçlardan Hakkında Konuşuyor

EXO üyesi Baekhyun‘un 10 yıldan fazla bir süredir hipertiroidizme maruz kaldığına dair son haberler ışığında, netizenler, idolün ilacının bir v-log’da yakalıyor.

3 Nisan’da medya kuruluşu ‘Dispatch‘, Baekhyun‘un tıbbi geçmişi nedeniyle hipertiroidizm için tedavi ve arabuluculuk aldığı için zorunlu askerlik hizmeti için aktif bir asker olarak hizmet etmeye uygun görülmediğini bildirdi. Askeri İnsan Gücü İdaresi’nden bir temsilci, “Tiroidle ilgili hastalıklardan muzdarip olanlar tipik olarak sınıf 3 olarak sınıflandırılır ve aktif göreve hizmet etmeye uygun değildir. 6 aydan fazla süredir bu tür hastalıklara yakalanmış olmaları durumunda, 4. sınıf olarak sınıflandırılır bu ise en düşük sağlık derecesidir. “

İlaç, hipertiroidizmi tedavi etmek için özel bir reçete olan Synthroid olduğu ortaya çıktı.

Hayranlar haberleri ve geçmiş videoyu gördükten sonra yorum yaptılar,

“Vay be … bunu 10 yıl boyunca hayranlarından nasıl sakladı.”

“Lütfen sağlıklı kalın Baekhyun TT.”

“Her zaman sağlığı için çok fazla vitamin aldığını düşünmüştüm, ama hastasıymış”

“Kendine iyi bak Baekhyun …”

Baekhyun‘un Twitter’da hayranlarıyla sohbet ederken bir keresinde, “Bugün bir şişe su bile içmedim! Ama ilaçlarımı alırken çok su içiyorum! Hehe” demişti. Ardından hayranlar yorumdan endişe duyduklarında ise, “Ah … pardon … vitaminleri kastetmiştim! Eğer sizi endişelendirdiysem özür dilerim …”diye eklemişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu