K-Magazin

INFINITE Sungjong Askerden Terhis Edilecek+Özel Bir Canlı yayınlayacak

8 Mayıs’ta INFINITE’ın ajansı Woollim Entertainment, Lee Sunjong’un bugün ordudan terhis edileceğini duyurdu.

Lee Sungjong, 22 Temmuz 2019’dan beri zorunlu askerlik hizmetini sosyal hizmet uzmanı olarak sürdürüyor. Askerlik hizmetini yaklaşık 1 yıl 10 aydır sadakatle yerine getirdikten sonra nihayet hayranlarını bir kez daha karşılayabilecek.

Görevden alınmasının ardından Lee Sungjong, ”Askere gitmeden önce inspirit ile iletişim kuramadığım için özür dilerim.Ne kdar üzgün olduğumu göstermek için hepinize birçok aktiviteyle karşılık vereceğim.” dedi.

COVID-19’la ilgili durumun daha iyi hale geleceğini ve hızla sakinleştiğini böylece sadece çevrimiçi yerine hayranlarla yüz yüze görüşebileceğini umduğunu da sözlerine ekledi.

Lee Sunjong ,”Hepinizi gelecekte planlanan harika etkinlikler ve içeriklerle göreceğim. Teşekkürler” dedi.

2010 yılında INfinite üyesi olarak çıkış yapan Lee Sungjong, o zamandan beri yıllar içinde popülerlik kazandı. O ve Infinite, ”Last Romeo”, ”The Chaser”, ”The Eye”, ”Be Mine” gibi çok sayıda hit şarkı yayınladılar. Buna ek olarak, Lee Sungjong Tonga’da SBS’nin ”Law of the Jungle” ve Channel A’nın ”Sales King TV” gibi çok sayıda eğlence programında yer aldı. Eğlence becerilerini göstermenin yanı sıra çeşitli gösterilere ev sahipliği yaparak konuşma tarzımı’da gösterdi.

Lee Sungjong ayrıca SBS’nin kısa draması ”Mysterious Nurse” ile ilk dramasında rol aldı ve bir oyuncu olarak meydan okumayı üstlendi ve çok yönlü bir şovmen olarak tanındı.

Ağustos 2018’den 19 Eylüle kadar Lee Sungjong, EBS’nin radyo programı ”Midnight Black” için de DJ rolünü üstlendi ve dinleyicilerden ve hayranlarından büyük sevgi aldı.

Bu arada Lee Sungjong, terhis ve dönüşünü anmak için 9 Mayıs 17:00 KST’de Naver’s V Live aracılığıyla terhis olmasından bu yana ilk kez hayranlarıyla buluşacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu