Editörün Seçimi

Yönetmen Bong Man-man, Engellileri İyileştirmek İçin Kısa Bir Film Yönetti. Cha Soon-bae’nin Ruhu Uyum İçinde

Yönetmen Bong Man-man, engellilerin farkındalığını artırmaya yardımcı olmak için “Engelliler günü” özel yayınının Direktörü olarak katılacak.

Yönetmen Bong Man-man kısa bir süre önce 2021 Korea First Class-Our Song’un çekimlerini tamamladı-41. “Engelliler Günü” vesilesiyle engellilerin farkındalığını artırmak için özel bir yayın.”

Bu çalışma, KBS ve engelliler tarafından düzenlenen ve Sarang meyve sosyal refah Topluluğu Fonu tarafından desteklenen özel bir yayındır ve ülke çapında ilkokullarda birinci sınıf sınıflar için Saat 9’da 20’de taranacaktır. Geçen yılın ardından, kısa bir film şeklinde üretildi ve aktörler Kang Baek-ho, Noh Seo-yeon, Kim Soo-Jin, Mo Kyu-min, Seok Bo-bae, Jung So-young ve Cha Soon-bae’yi canlandırdı.

“2005 yılında başlayan ve bu yıl 17. kez yayınlanan Kore’nin birinci sınıfı, doğru anlayış ve farkındalık geliştirme amacıyla ilkokul engellilik anlayışının mükemmel bir örneği olmuştur.”Müzik bestelemede yetenekli olan Gun-woo ile ilgili, bizi engelli insanlarla tanışma sürecini çiziyor ve engelliliğe karşı önyargımızı çözmemize yardımcı olmak için birlikte şarkılar yapıyor.

Bong Man-man’ın yapım şirketi Direktörü Video Gudo’nun CEO’su Seok Woon-sik, ” Bong Man-man, engellilik bilincini artırmak için iyi bir projeye katılma konusunda hevesliydi.”Yönetmen Bong Man-man’ın amacına sempati duyan” Jasan-Ubo ” filmi için sahne hırsızı olarak ortaya çıkan aktör Cha Soon-bae, kolayca katıldı. Filmin eğlenceli ve eğitici içeriğinin yanı sıra engellilerin gelişimine de çok dikkat edeceğinizi umuyoruz.

Özellikle, “Bizim şarkımız” 19 Corona aynı zamanda çevrimiçi dersleri ve okul dersleri almak isteyen öğrenciler için öğrenme içeriği içerir, ve çevrimiçi öğrenme ve öğretme ve öğrenme malzemeleri öğrencilere rehberlik videoları anlaması kolay ve eğlenceli hale getirmek için videolar üretir ve dağıtır.

Yönetmen Bong Man-man’ın “our Song” adlı yapımına ek olarak, gençler için engelli anlama eğitimi draması “My You” da 19’uncu KBS 1TV’DE saat 2:30’da yayınlanacak. “Canım”, Becker Geun’un beslenmesine sahip olan, arkadaşlar ve aile arasındaki çatışmaları çözen ve rüyasına doğru ilerleyen Sung-hoon’un (Yeon Je-hyung) hikayesini anlatıyor.

Yayından sonra, iki özel yayın, Ulusal Özel Eğitim Enstitüsü, Setinet ve engelliler ilk web sitesi de dahil olmak üzere YouTube’da tekrar izlenebilir ve ilgili Profesör öğrenme rehberlik materyalleri de engellilik eğitimini anlamak için kullanılabilir.

Öte yandan, 2021 Korea First Class – our Song ve The disability understanding education drama My You izledikten sonra, ülke çapında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için bir deneme yarışmasına katılabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, engellilerin egzersiz merkezinin Web sitesini ziyaret edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu