K-LİSTE
Trend

İşte Sahnede İzlemesi Büyüleyici 9 Erkek İdol!

Bu beyefendiler çok dikkat çekici!

Bir K-Pop idolü sahneye çıktığında onlarda bir şeyler değişir. Performanslarıyla bir sahneyi yönetebilecek süper yıldızlara dönüşürler! Yine de bazı idoller, performans göstermeye başladıkları andan itibaren dikkatinizi çekme konusunda doğuştan gelen bu yeteneğe sahiptir.

İşte sahnede performans sergilerken izlemesi büyüleyici olan 9 erkek K-Pop idolü!

1. J-Hope (BTS)

J-Hope ne zaman sahneye çıksa, onu güneş ışığı gibi aydınlatmayı başarıyor. Şarkı söylüyor, dans ediyor ya da rap yapıyor olabilir, ancak her hayranın sadece onlar için performans sergilediğini hissetmesini sağlayacaktır. Bu kadar karizma varken, gözlerinin otomatik olarak J-Hope’a çekilmesi şaşırtıcı değil.

2. San (ATEEZ)

Performans tutkusu ve sevgisiyle San‘ın oynadığı her sahnede öne çıktığına hiç şüphe yok. İster balad ister yüksek tempolu bir dans pisti çalıyor olsun, her performansa %1000 koymayı garanti ediyor. Bu kadar enerji ve yürekle, gözlerin otomatik olarak ona çekildiği anlamına gelir!

3. Taemin (SHINee)

2008’de SHINee‘de çıkış yaptığından beri maknae Taemin, sahnede rakipsiz varlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. “Sherlock (Clue + Note)” gibi bir dans marşı veya “Want” gibi daha yavaş ve daha kontrollü bir şarkı söylese de, sahneyi yönetiyor ve hayranları dünyasına getiriyor.

4. Hwanwoong (ONEUS)

ONEUS’un baş dansçısı Hwanwoonga gelince, onu mıknatıs gibi izleyen herhangi birinin dikkatini çekebileceğini inkar etmek mümkün değil. Hwanwoong, güçlü dansı ve yüz ifadeleriyle sahneyi aydınlatmayı başarıyor, icra ettiği müziği somutlaştırıyor.

5. Baekhyun (EXO)

Pek çok hayran, Baekhyun‘un EXO‘daki en iyi sahne varlığına sahip olduğuna inanıyor! Sadece harika vokallere sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda dans çizgisinin bir parçası olmamasına rağmen, sahne boyunca hareket ederken çok az kişinin eşleşebileceği bu akıcılığa sahip.

6. Taeyong (NCT)

Taeyong, NCT‘nin merkezi olarak bilinmemektedir. Herhangi bir koreografiyi tutkulu ve güçlü gösterebilecek bir idolün mükemmel bir örneğidir. Taeyong’un da bu konuda çaba sarf etme duygusu var. Sadece şarkı söylemez, vücut hareketleri ve yüz ifadeleriyle bir hikaye anlatır.

7. Kino (PENTAGON)

PENTAGON’un ana dansçısı olan Kino, sahnede usta olduğunu defalarca kanıtladı.

8. Yeonjun (TXT)

TXT’den Yeonjun, 21 yaşındayken bile sahneye çıktığında hayranlarının dikkatini her zaman oynamış gibi çekebileceğini kanıtladı. Sadece olağanüstü bir şarkıcı ve dansçı değil, aynı zamanda her zaman harika vakit geçiriyor gibi görünüyor. Hayranların seçip seçmeseler de fark etmelerini sağlar.

9. Joohoney (MONSTA X)

Joohoney sahneye çıkar çıkmaz tüm gözlerin üzerinde olduğundan emin olur. İster rap yapıyor, ister şarkı söylüyor ya da dans ediyor olsun, kalbini ve ruhunu şarkıya sokar. Bu kadar tutkuyla, Joohoney’nin gücü yayan bir enerji getirmeyi başardığını inkar etmek mümkün değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu