K-LİSTEK-Pop

Geçmişte Yapılmış En İyi ‘Produce 101’ Şovları

Görünüşe göre çoğumuz, ‘Produce 101’in son dört sezonunda gösterilen yetenek bolluğundan dolayı çok mutluyuz. Bizimle zamanda bir yolculuğa çıkın ve en iyi şovlardan bazılarını gözden geçirelim!

1. Bang Bang (101 1.Sezon)

Bang Bang’in aşağıda paylaştığımız İkonik dansı listeye girmeyi bizce sonuna kadar hak ediyor, I.O.I. Somi’nin dudak senkronizasyonu o kadar ikoniktir ki, gelecekteki Produce 101 sezonlarında birçok stajyer bunu kendi performanslarında yeniden yapmak için çaba sarf ettiler!

2. Growl (101 1.Sezon)

Avangers Team’ın aksine, Growl’u gerçekleştiren kızlar daha düşük sıralarda yer almış olabilir, ancak mükkemmel performansları ile bu listede olmayı bizce hak ediyorlar.

3. Call Me Baby (101 1.Sezon)

EXO kesinlikle Produce 101’in ilk sezonunun favorisiydi ve bu vokal üçlüsünün “Call Me Baby” performansı efsaneydi!

4. Shape of You (101 2.Sezon)

Bu performans kesinlikle Ed Sheeran’ın “Shape of You” şarkısına yepyeni bir boyut kazandırdığı için büyük popülariteye ulaşmasına destek olan bir performans.

5. Open Up (101 2.Sezon)

“Open Up” ın neden her üye için 20.000 avantaj oyu toplayarak konsept değerlendirmesinde birinci sırada yer aldığına şaşmamak gerek. Kang Daniel’ın mükemmel performansı hala birçok hayranın zihnine kazınmış durumda!

6. If It Is You (101 2.Sezon)

Jung Seunghwan’ın “If It Is You” şarkısı BTS Jungkook, Red Velvet’ten Wendy, BlackPink’s Rose ve Stray Kids ‘IN gibi idollerin seslendirdiği inanılmaz derecede popüler bir şarkı ve Produce 101 Sezon 2’deki stajyerlerin versiyonu da orjinali gibi büyüleyici.

7. Boombayah (Produce 48)

“Boombayah” için dans edecek iki grup vardı ve stajyerlerden oluşan “Dark Horse” takımı sahneye çıkmayı ve her şeye rağmen galibiyet almayı başardığında insanlar şok oldu.

8. A Truth Untold (Produce 48)

BTS bir dans-pop grubu olarak biliniyor olabilir, ancak baladları da kesinlikle yabana atılmamalı. “A Truth Untold” şarkısı Japonya ve Kore’den en iyi vokalistler inanılmaz bir işbirliği içinde bu muazzam şovu bize izlettiler!

9. Rumor (Produce 48)

Pek çok fan, performans neredeyse kusursuzken “Rumor” un konsept değerlendirme savaşını neden kazanmadığını konusunda şaşkın durumda.

10. Believer (Produce X 101)

“Believer” ın koreografisi o kadar etkileyiciydi ki, birçok dans cover’ı içeren filme alındı ​​ve ayrıca YouTube’da yayınlandı!

11. To My Youth (Produce X 101)

Bbolbbalgan4’ün “To My Youth”u en popüler şarkılarından biri ve program yayınlandığı sırada ortaokulda okuyan en genç stajyer olan Lee Jinwoo’nun söylediği şarkı, performansı daha da duygusal hale getirdi.

12. Move (Produce X 101)

“Move” ve “U Got It”, Produce X 101’deki konsept değerlendirme savaşının kesinlikle en gözde iki favorisiydi ve hayranlar, her ikisi de dudak uçuklatırken hangi aşamayı kazanmaları gerektiğini düşündükleri konusunda hâlâ fikir birliğine varabilmiş değiller.

Peki Senin Favori Produce Programı Performansın Hangisi? Yorumlarda Bizimle Paylaş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu