K-Medya

“April”in Eski Üyesi Lee Hyun-joo, Yanlış Bilgi Yayan Netizenlere Karşı Şikayette Bulundu

Lee Hyun-joo’nun yasal temsilcisi olarak hareket eden bir hukuk bürosu olan Yeobaek 27’sinde, “Lee Hyun-joo’ya iftira yazarak yanlış bilgi yayan A’ya dava açtık” dedi. İftira ve sindirme suçlamalarını isteyebilecek durumda.

Bir yetkili, “Önlem, kötü niyetli yorumcunun, şikayetçiye üç kez iftira atmak için yanlış bilgi yayınlayarak şikayetçiye iftira atmak gibi sorunun ciddi olduğuna karar verdiği için alındı” dedi.

Aynı zamanda güçlü bir tepki öngördü. Bir hukuk firması olan Yeobaek, “SNS aracılığıyla suç eylemlerine karşı, hoşgörü veya anlaşma olmaksızın güçlü yasal işlem yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

Daha önce, DSP Media’nın eski bir çalışanı olduğunu iddia eden A, 23’ünde Lee Hyun-joo’nun ilk çıkışı köşede iken erkek arkadaşıyla takılmakla meşgul olduğu mesajını yayınladı.

A, “Şirket bana iyilik yaptığından, aşırı bir seçim bir silahmış gibi davrandım,” dedi A. “Yanlış bilgi yaymaya devam ederseniz, bundan daha kirli bir gerçeği açıklamaya devam edeceğim” diyerek daha fazla vahiy olduğuna işaret ediyor.

Orijinal metin daha sonra silindi. A bir yorumda, “Yazımı yalan olduğu için silmiyorum, ancak bildirildiği için silindi, bu yüzden bu hızla kaybolacak,” dedi. “Hyunjoo, gökyüzünü avucunla asla saklayamazsın.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu