K-Magazin

Dermatologlar, İdollerin Normal Müşterilerden Nasıl Daha Kusursuz Bir Cilde Sahip Olduğunu Açıkladı

Sır, şaşırtıcı derecede basit!

Pek çok idol kusursuz, cam bir cilde sahiptir, bu nedenle cilt bakımlarının normal müşterilerin aldıklarından farklı olup olmadığını merak etmek doğaldır.

Örnek olarak NCT’den Jaehyun’dan alıntı yapan bir netizen, dermatologlara mükemmel bir ciltle doğmanın en önemli faktör olup olmadığını sordu.

“NCT Jaehyun’un cildi beyaz ama yeterince pembemsi. Hiç sivilcesi olmadığını söyledi, bu yüzden kıskanıyorum. Erkek idol teniyle doğmalısın, değil mi?”

– Netizen yorumu

Chan Woo, onunla doğmanın önemli olduğunu itiraf etti, ancak daha da önemlisi onu iyi korumak.

“Elbette, doğduğunuz şey önemlidir, ancak onunla sürekli ilgilenmek daha önemlidir.”

– Chan Woo

Jeong Seon Mi, çok fazla cilt bakımına ihtiyaç duymayan idollerin olduğunu ancak ihtiyaç duyan idollerin de olduğunu ekledi.

“Bazı insanlar gerçekten onunla doğar, bu yüzden bazı idollerin cilt bakımı gerekmeyen güzel bir cildi var. Bazı idoller, sivilceyle kaplı oldukları için makyaj yaparken bile engebeli bir cilde sahiptir.”

– Jeong Seon Mi

İdoller özel muamele görüyor gibi görünse de, gerçek şu ki, onlar almıyorlar. “İdoller için özel bir muamele yok. Aynı tedavileri normal insanlara da veriyoruz. “

Aksine, Chan Woo, olağanüstü berrak ciltlerinin arkasındaki sırrın aslında para olduğunu açıkladı! Gülen bir şekilde, idollerin cilt bakımı için çok para harcadığını açıkladı.

“İşin sırrı, idoller kadar harcamak zorundasın. İdoller sandığınızdan çok daha fazlasını harcıyor. Herkes farklı bir cilt ile doğar, ancak yine de cildiniz için bir şeyler yaparsanız daha iyi olur, tıpkı çok çalışırsanız notunuzun yükselmesi gibi.”

– Chan Woo

Maliyetler hızla artıyor. Erkek idoller için haftada iki kez bir dermatoloğa gitmeleri son derece normaldir. “Erkek idoller ayrıca haftada bir veya iki kez düzenli olarak tedavi görüyor.

Aşağıdaki tam bölümde idollerin dermatologlara yaptığı ziyaretler hakkında daha fazla bilgi edinin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu