K-Magazin

NiziU’nun Yeni Reality Şovu ‘Nizi Scout’ 30’unda Yayınlanacak + Kamera arkası Görüntüler

NiziU grubu, yeni realite şovları “NiziU Scout”ı sergileyecek.

20 nisan saat 20’de NiziU, resmi YouTube kanalında gerçek zamanlı bir “NiziU Today ~ WithU” yayınına ev sahipliği yaptı ve fan kulübü WithU da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla özel bir zamanı geçirdiler.

7 Nisan’da yayınlanan ikinci Japon single’ları “Take a Picture / Poppin ‘Shaking” in başlık şarkısı “Poppin’ Shakin” için bir röle dansı yaptılar ve başka birinin müzik videosunu izlerken bir kamera arkası konuşması yayınladılar. başlık şarkısı, “Take a Picture”. Ayrıca önceden başvurduğu soruları da yanıtlayarak dünya çapındaki hayranların beklentilerini mükemmel bir şekilde karşıladı.

O günkü yayında, yeni realite içeriği “NiziU Scout” için bir teaser videosu sürpriz olarak yayınlandı ve dikkatleri üzerine çekti. Tanıtım videosu “NiziU Scout” a katılan üyeleri göstererek beklentileri artırdı. Çeşitli görevleri yerine getirerek büyüme sürecinde arkadaş canlısı ve farklı çekiciliklerini gösterecekler.

21’inde yayınlanan son Oricon haftalık akış çizelgesinde (12 Nisan’dan 18 Nisan 2021’e kadar sayıldı), NiziU, acımasız yükselişini gösteren yeni şarkısı “Take a picture” ile iki hafta içinde listenin zirvesine geri döndü.

Çıkışlarından bu yana ilk çift başlıklı şarkılarının yer aldığı yeni albümle, Oricon Daily Singles Chart’ta 6-11 arasında zirvede kaldılar ve haftalık single listelerinde de zirvede kaldılar (5 Nisan – 11 Nisan 2021) .

Ayrıca, aynı dönemde derlenen haftalık dijital single listesinde “Take a Picture” ve “Poppin ‘Shakin” ile birinci ve ikinci sıraları tekelleştirerek güçlü “Nizou Power” ı göstererek büyük bir hit olmaya devam etti. ve gururla listelerde birinci ve ikinci sıraları süpüren ilk sanatçı yapmak.

Bu arada, “NiziU Scout” 30’uncu günü saat 20: 00’de NiziU’nun resmi YouTube kanalında yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu