K-Magazin

“13 Yıl İçin Teşekkürler.” Taemin, 31 Mayıs’ta Aktif Askerlik Yapmaya Başlıyor

Shinee’den Taemin önümüzdeki ayın 31’inde orduya katılacak. Askerlik görevini aktif görevde yerine getirecek.

Taemin, SHINee’nin resmi V uygulaması kanalında 19 nisanda “13 yıl için teşekkür ederiz” başlığı altında bir canlı yayına ev sahipliği yaptı. Hayranlarına askere alınmasından bahseden ilk kişi oydu.

“Önce teşekkür etmek istiyorum” dedi. “Ortaokuldayken çıkış yaptım. 13 yaşındayken hayalim için koşmaya başladım ve şimdi 29 yaşındayım. 16 yıldır çok çalışıyorum.”

Hayranlarıma teşekkür ettim. “İkinci Perdede benimle olacağınızı söylediğiniz için teşekkür ederim” dedi. “Sizi çok seviyorum. Hayranlar sayesinde özel bir insan olduğumu hissediyorum.” dedi.

Orduya katılmadan önce solo bir albüm çıkaracak. Taemin, “Solo albümümün Mayıs ayının ikinci haftasında çıkacağını düşünüyorum” dedi. “Çok konuşmak istiyorum ama yapamıyorum.” dedi.

Taemin, Ordu Bandosuna kabul edildi. Ayrı bir kayıt olayı olmadı. Teşkilat ayın 20’sinde, Taemin’in orduya sessizce katılacağını umduğunu söyledi.

“İradenize saygı duyuyoruz ve askere alınma yeri ve zamanını açıklamayacağız” dedi. “Aynı gün ayrı bir etkinlik düzenlemeyeceğiz.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu