K-Magazin

NCT DREAM’in “Hot Sauce” Teaser Resimleri Gördüğümüz En İyi CELINE Reklamları

Marka elçisi olmaları gerekiyor!

NCT DREAM, en son geri dönüşleri “Hot Sauce” için yeni teaser görüntüleri yayınladı.

Yeni yayınlanan fotoğraflarda, lüks marka CELINE’nin İlkbahar 2021 koleksiyonlarından “The Dancing Kid” ve Fransız tasarımcı Hedi Slimane’nin Erkek giyim koleksiyonu “The Dancing Boy” dan baştan aşağı parçalar halinde giydirilmiş Mark ve Jeno yer alıyor. Grubun markanın resmi elçisi olduğu açıklanmasa da, “The Dancing Boy” koleksiyonunu yetenekli dansçılarla dolu bir K-Pop grubundan daha iyi kim temsil ediyor?

Tasarımcı koleksiyonu, günümüzün modaya uygun alt kültürlerinden çok ilham alıyor. Slimane, CELINE için yeni yayınlanan koleksiyonunu “E erkek çocukları ve mevcut kaykay kültürünü kapsayan” ve “kendini kanıtlamak ve yaratıcı bir şekilde özgürleştirmek için hapishaneden yararlanan bir neslin samimi portresi” olarak tanımladı.

Daha önce NCT DREAM, üyelerinden birinin başını kapattığı Hot Sauce albümü için bir tanıtım resmi paylaşmıştı. NCTzens’in Haechan olduğuna inandığı gibi, çorap gibi aksesuarlar da dahil olmak üzere tamamen yeni CELINE koleksiyonundan giyiniyor. Hırka, yakın zamanda Taeyong tarafından SuperM’in “We Do” da giyildi.

CELINE ve NCT DREAM ile resmi bir işbirliği olsun ya da olmasın, erkeklerin her şeyin güzel görünmesini sağladığını biliyoruz! Mükemmel marka elçileri olurlar.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu