K-Magazin

NU’EST Minhyun “1. Normal Albüme Katılım Düşüktü, 7 Yıldır Çok Arttı”

NU’EST’den Hwang Min-hyun, ilk normal albümden tamamen farklı bir müzikal büyüme öngördü.

NU’EST’in ikinci normal albümü ‘Romanticize’ küresel medya vitrini, 19 Nisan’da saat 16: 00’da NU’EST’in özel YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı.

O gün ilk albüm ile bu albüm arasındaki fark sorulduğunda Minhyun, “İlk albümde üyelerin çok az katılımı olduğu söylenebilir. Bu kez Baekho prodüksiyonda başı çekti. bununla birlikte, son 7 yılda çok büyüdüğünü görebilirsiniz. “Minhyun, bu albümdeki solo şarkıya yanıt verdi, “Bu albüm romantizmin büyük temasına sahip bir şarkı üzerinde çalışıyor. Romantizmin standardı her insan için farklı olduğu için, herkes farklı bir romantizm düşünebilir.” Diye umuyordum. NU’EST’in düşündüğü romantizm böyle bir şey olarak yorumlanacak, bu yüzden o kısma odaklandım ”diye yanıtladı.

NU’EST’in ikinci normal albüm başlığı olan’INSIDE OUT ‘, NU’EST’in vokallerini özenle çizilmiş sözlerle uyumlu hale getiren Chill House türüne dayalı minimalist bir parça sesine sahip bir şarkıdır. Sonuç olarak, üyeler Baekho ve JR şarkı sözlerine katıldı ve Baekho da bestede adını yükselterek tamamlama derecesini artırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu