K-Magazin

BTS’in V’si, BTS McDonald’s’ın duyurusunun ardından Oreo McFlurry’yi sosyal medyada yutuyor

Oreo McFlurry bir, lütfen … Bon Voyage Sezon 4‘te McDonald’s’ta BTS’den V‘nin unutulmaz siparişi, uluslararası hayranlar ve netizenler arasında birçok kez viral oldu.

Rekor kıran BTS grubu, geçtiğimiz günlerde Amerikan fast-food şirketi McDonald’s ile küresel işbirliğini duyurdu. Fast-food şirketi, özel sürüm olan BTS Meal Pack‘in hayranların kullanımına sunulacağı yerleri yayınladığı için hayranlar anlaşma konusunda son derece heyecanlı.

Hayranlar arasında duyguların neşeli paylaşımıyla, pek çok kişi, büyük kırıcı dana burgeri ve bir Oreo McFlurry sipariş ettiği V’nin ikonik anını paylaşıyor.

OREO McFLURRY, hayranlara göre, lezzetli ürüne olan yüksek talebi gösteren ve ayrıca BTS Yemek Paketine eklenmesi gereken dünya çapında Twitter’da trend olan bir konu oldu. Menünün bir parçası olmasa bile, sadece idolün tatlı anı nedeniyle, Oreo McFlurry, V’nin ismine dokunan her şeyin bir başarıya dönüştüğü inkar edilemeyeceği bir yerde çok fazla ilgi görüyor.

Bu terim aynı zamanda birçok ülkede trend oluyor, dünya çapındaki Twitter trendlerinde ve Twipple Japan’da yükseliyor, çünkü Teteland bizi BTS V’ye olan sevgisi ve desteğiyle asla şaşırtmıyor!

CF Kralı Kim Taehyung, Midas dokunuşuyla tekrar saldırıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu