K-Pop
Trend

“28’inde Geri Dönüş” ON-OFF, Yoğun Mavi Karizmasıyla ONF

Ünlü şarkı restoranı ONF, ilk uzun metrajlı repackage albümü “CITY OF ONF” ile geri dönecek.

13’ünde, ONF’nin ajansı WM Entertainment, resmi SNS kanalında ilk tam uzunluktaki repackage albümü “CITY OF ONF” için dijital bir kapak yayınladı.

Piyasaya sürülen dijital kapak, siyah arka plana karşı “CITY OF ONF” yazan vinil kaplı bir albüm üzerine odaklanıyor. Dünyayı tasarlamanın duygusal imajının yanı sıra, mavi ve siyah renklerin yoğun ruh hali gözleri boğuyor ve karizma yayıyor.

Daha önce, ONF, garip bir şehirde bir gecenin arka planında cyberpunk izlemek gibi geleceğe yönelik bir ruh hali gösteren, küresel hayranların ONF’nin yeni haberler aracılığıyla hangi konsept ve dünya görüşünü göstereceği konusundaki beklentilerini artıran gelecek odaklı bir teaser görüntüsüyle devam ediyor.

ONF’nin ilk tam uzunluktaki repackage albümü “CITY OF ONF” toplam 14 parçadan oluşuyor ve mevcut 11 parçaya üç yeni şarkı ekliyor.

ONF, daha önce kendi rekorunu kırarak sıcak popülaritesini kanıtlamış, sadece yerli ve yabancı müzik listelerinde üst sıralara çıkarak değil, kendi rekorunu da kırarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca, bir ABD ekonomi dergisi olan Forbes, FAULT ve önde gelen bir Hong Kong günlük gazetesi olan SCMP gibi yabancı medya, kimlik bilgilerini vurgulayarak daha güçlü küresel etkilerini ortaya koydu.

Bu arada ONF, ilk tam uzunluktaki repackage albümü ‘CITY OF ONF’u 28’inde 18: 00’de çeşitli müzik sitelerinde yayınlamayı planlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu