Erkek GruplarK-Pop
Trend

DAY6, 5 Üyeli Tam Geri Dönüşü ‘Negentropi’ (Negentropy)

DAY6 (Day6) yeni bir albüm grubu teaser’ı yayınladı.

DAY6, 19. mini albüm olan (The Book of Us: Negentropy-Chaos Swallowed Up in Love, bundan sonra ‘Negentropy’) ve başlık şarkısı (You Make Me) ‘nin çıkışının anısına, teaser içerikleri yayınlanıyor.

10 nisanda, resmi sosyal medya kanalı aracılığıyla, beş üye Sungjin, Jae (J), Young K (Young K), Wonpil ve Doun’un görünüşlerini içeren iki tam geri dönüş görüntüsü ilk kez dikkatleri üzerine çekmek için yayınlandı.

Fotoğraftaki üyeler, arkasında kırmızı gün batımı ile yumuşak bir karizma sergiledi. Bir gençlik yol filminden bir sahneyi, plajı ve klasik bir otomobili anımsatan beş kişiden oluşan bir kombinasyonlu hassasiyeti teşvik eden unsurlarla, yeni ‘You Make Me’ şarkısı beklentisi arttı.

Özellikle DAY6, geçen yıl Mayıs ayında çok sempati duyulan (Zombie) şarkısını yayınladıktan yaklaşık bir yıl sonra yeni müziği bir bütün olarak tamamlayarak hayranlarını daha hoş karşıladılar.

Young K ve Wonpil tarafından oluşturulan ‘You make Me’ adlı şarkıda, Nisan ayının ılık bahar enerjisiyle dolu umut dolu sözler ve yeni bir melodi geliştirme yöntemi yer alıyor. Sadece hayranların değil, halkın da çalma listesi için sabit bir şarkı olması bekleniyor.

Day6’in Twitter’da Negentropy için paylaştıkları Teaser;

Bu 7. mini albüm, DAY6’nın yayınladığı ‘The Book of Us’ kitap serisinin muhteşem sonunu süsleyen bir albüm. DAY6, ‘To Be One Page’, ‘Sweet Chaos’, ‘Zombie’ ve ‘To the End of the Wave ‘ hafif bandın gücü tam olarak gösterdi. Temsilci değiştirici ‘Band Her Moment Singing’ doğrultusunda, şarkılar aracılığıyla dünyanın çeşitli hikayeleri çözülerek şifa, duygu ve geniş fikir birliği yaratılıyor.

Bu arada DAY6, 7. mini albümü ‘Negentropy’yi 19 nisan akşamı 06:00’da yayınlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu