K-Magazin
Trend

6 Yakışıklı Ahjussiler “Senior BTS” Olarak Tanındıkları İçin İnternette Fırtına Gibi Başladılar

ARMY’ler, buna hazır mısınız? 6 yaşlı beyefendiden oluşan bir grup yakışıklı görselleri, şık moda seçimleri ve “Senior BTS” takma adlarıyla manşetlere çıkıyor.

“Senior BTS”, kendilerini resmen Ajuhssis olarak tanıttıkları MBC’nin Live This Morning programına konuk oldu.

Ajuhssiler, sayısız dans kapakları, modelleme klipleri ve kıyafet değişiklikleri ile TikTok’ta viral olmaya başladı. Bu 6 beyefendi, @thenewgrey_ akıllı sapını kullanarak yaşın sadece bir sayı olduğunu kanıtlıyor. Bunu yakın zamanda Brave Girls’ün mega hit şarkısı “Rollin” i coverlayarak kanıtladılar.

@thenewgrey_

도가니가 롤린#롤린챌린지 우리도 역주행 하고 싶습니다 선배님들 @yjistimeless #추천 #fyp #아저씨즈 #ahjussis #ahjussi

♬ 오리지널 사운드 – 더뉴그레이 – 더뉴그레이

Ajuhssiler’in belki de en dikkat çekici yanı, dikkat çekici moda seçimleridir. Ajuhssiler’in moda konusundaki inanılmaz gözleri rastgele değil, aksine profesyonel bir yerden geliyor. 6 erkek genellikle birlikte farklı markalar için modellik yapıyor ve bu da yaşın gerçekten sadece bir sayı olduğunu kanıtlıyor.

Yaşları 50’li yaşların ortasından 70’lerine kadar değişen erkekler, Bu Sabahı Yaşa’nın izleyicilerine küçük bir sırrı aktarıyor. Her zaman moda olmadıklarını, ancak hayatlarındaki değişiklikleri şimdiki tarzlarına göre değiştirdiklerini paylaştılar.

6 beyefendi, bu zarif ahjussi trendinin OG’leri olsa da, kendileri için The New Grey adlı bir marka yaratmak için bir araya geldiler. Markaları, Güney Kore’nin eski neslini hedef alıyor ve tüm ajumma ve ajuhssileri, yaşlarına bakılmaksızın kendilerinin en havalı versiyonu olmaya çağırıyor.

Dediğimizde anlayacağınızı sanmıyoruz, takıntılıyız! Ajuhssiler ve temsil ettikleri hakkındaki her şeyi seviyoruz. Ajuhssis’e ve markalarına Buradan göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu