K-Magazin
Trend

1,8 Milyon Aboneli Koreli Yayıncı Kadın Yayıncıyı Canlı Yayında Taciz Ediyor

Haklı olarak kırıldı ve gitti.

Koreli bir canlı yayıncı olan EugBak , şu anda yayında bir kadın yayıncıyı taciz ettiği için ateş altında. YouTube’da 1,8 milyondan fazla abonesi olan EugBak, başka bir yayıncı olan Oh Sangkeum’u mukbang tarzı bir talk show için programına davet etmişti .

Yiyeceklerle birlikte hafif içecekler içerken, aniden ona 4.000.000 KRW (3600 USD) öderse tek gecelik bir ilişkiye katılıp katılmayacağını sordu.

Kulaklarına inanamadı.

Sorusunu tekrarlarken ayağa kalktı ve ona hafifçe vurmaya çalıştı ve şaka olsun diye gülmeye çalıştı.

Ancak teklifte ısrar etmeye devam ettikçe ifadesi değişmeye başladı. Ona yöneticisini göndermesini ve aynı şeyi yapacağını söyledi ve personel gittikten sonra işlerin aşağı inebileceğini öne sürdü.

Yayından sonra işleri bir adım daha ileri götürmelerini önerdi.

Buna gücenmesine rağmen sarhoş olup olmadığını sorarak onu mazur görmeye çalıştı.

Yayın bitmek üzereyken maskesini taktı ve orada olduğu gibi bırakmak üzereydi. Ancak, onu tekrar oturmaya ikna etti ve gerçekte ne düşündüğünü açıklamaya çalıştı.

Ne yazık ki, ” dürüst konuşmaya ” karar verdiğinde , önerisini doğru bir şekilde yineledi ve Oh Sangkeum’dan personelini onsuz eve göndermesini istedi.

Anlaşılır bir şekilde sinirlendi ve ayrılmak için ceketini giydi. EugBak bir sigara çıkardı ve içmeye başladı.

Yayın böyle sona erdi.

Yeniden çalıştırma kanalına yüklenmemiş olmasına rağmen, bir netizen bunu Youtube yükledi. O zamandan beri cinsel taciz olarak yaptığını inkar etti. Ve video kaldırıdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu