K-Magazin

April’den Naeun, zorbalık tartışması nedeniyle daha fazla marka ve şovdan çekildi

Naeun, “Delicious Rendezvous” ve Dong Suh Foods Corporation’ın reklamlarından yaptığı düzenlemenin ardından daha fazla kayıpla karşı karşıya. Haberlere göre, April üyesi SBS draması ‘Model Taxi‘ için promosyonlara katılmayacak. Yapımcılar, “Tanıtım videosunun çekimi başlangıçta 2 Mart olarak planlanmıştı, ancak iptal edildi. Tarihi 5 Mart olarak değiştirdik. Naeun ana karakter olsa da videodan çıkarılacak. ” Ayrıca, bölümlerin çoğu zaten çekildiği için diziye devam edip etmeyeceği tartışılıyor.

Ayrıca Good Day soju, Youth soju, J.ESTINA, JinnyKim ve Samjin Pharmacy’nin Geworin haplarının reklamlarından da çekildi.

Zorbalık söylentilerinin yanı sıra, Naeun, eski A-JAX üyesi Yunyoung ile çıktığı söylentilere ve tecavüzle ilgili sorunlu açıklamalar yaptığı iddialarına da yakalandı.

Daha önce bildirildiği gibi, Hyunjoo’nun küçük kardeşi olduğunu iddia eden biri (kanıtıyla), Hyunjoo’nun diğer April üyeleri tarafından zorbalığa uğradığını ve kendi canına kıymaya teşebbüs ettiğini bildirdi. Arkadaşı daha sonra Hyunjoo ayrıldıktan sonra gruba katılan Rachel ve Chaekyung’un bununla hiçbir ilgisi olmadığını, ancak mevcut KARD üyesi Somin de dahil olmak üzere diğer üyelerin hepsinin fail olduğunu bildirdi. DSP Media daha sonra birden fazla açıklama yaptı ve kardeşinin son gönderisinin ardından Hyunjoo’ya karşı yasal işlem yapılacağını duyurdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu