K-Magazin

Song Yun Hyeong, iKON’un ‘Kingdom’a katılmasının nedenlerini paylaşmak için yayın açtı

Yakın tarihli bir VLive yayınında, iKON üyesi Song Yun Hyeong hayranlarıyla konuşmak içinVLive yayını açtı ve grubun hayatta kalma şovu ‘Kingdom’da yer almaya karar vermesinin nedenini samimi bir şekilde açıkladı.

VLive sırasında Song Yun Hyeong, şovda görünen iKON hakkında yazılan makalelerden bahsetti. Yun Hyeong, “Makaleler ‘Kingdom’a katılacağımızı belirtiyor, değil mi? Şu anda gayretle hazırlanıyoruz.” Dedi.

Hayranlar canlı sohbet kutusunda “Bir numarayı alalım” yorumunu yaparak grubu alkışladı, ancak Yun Hyeong bu yorumlara grubun ortak düşünceleri ile yanıt verdi. “Bir numara olmak güzel, ama zihniyetimiz size sadece iyi şeyler göstermektir.” Dedi.

Şöyle devam etti, “Size sadece iKON’un iyi yanlarını göstermek istiyoruz. Geri dönüş yaptığımızdan bu yana neredeyse bir yıl geçti ve bazı insanlar bizim eskisi gibi heyecanlı olduğumuzu görmek istiyor. Ve kesinlikle bekleyen hayranlar var Öyleyse bunu ‘Kingdom’da göstereceğiz. Spoiler veremem ama çok çalışıyoruz. ” dedi.

Video bir topluluk sitesine yüklendikten sonra, hayranlar grubun iyi niyetini anladı ve iKON’un tekrar performans sergilediğini görmek için sabırsızlanıyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu