K-Drama

“Concrete Utopia”, 16’sında İlk Çekimi Başladı, Lee Byung-hun, Park Seo-joon, Park Bo-young İle Bir Afet Gerilim Filmi

Aktörler Lee Byung Hun, Park Seo Joon ve Park Bo Young bir felaket gerilim filmi olarak birlikte çalışacak. Uhm Tae Hwa’nın yönettiği “Concrete Utopia” filmi ilk kez 16’sında çekime başladı.

“Concrete Utopia” aynı gün senaryo okumasını yayınladı. Lee Byung-hun, “Yönetmen Uhm Tae-hwa ve Park Seo-joon ve Park Bo-young ile ilk kez çalışıyoruz. Heyecanlıyım ve dört gözle bekliyorum.

Lee Byung-hun, ‘Young Tak’ rolünü oynuyor. Yeong Tak, Hwanggung apartmanını yöneten sakinlerin geçici temsilcisidir. Kararlılık ve eylem belirlemiştir. Risk almaya istekli liderliği gösterecektir.

Park Seo-joon ayrıca, “Yeni bir türe meydan okumaktan heyecan duyuyorum” dedi ve “Seyirciye iyi bir çalışma göstermek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Young-tak’ın yardımcısı ‘Min-sung’u oynuyor. Min-sung, Myung-hwa’nın (Park Bo-young) kocası ve memurdur. Kriz zamanlarında cesurca değişiyor. Park Seo-joon’un eşsiz karizmasını dört gözle bekliyorum.

Park Bo-young, “Karakterlerin her biri o kadar canlıydı ki senaryonun okuduğumda hissettim.” “Çok şey öğrenebileceğimiz bir yer olacağını düşünüyorum” diye ekledi.

Park Bo-young’un “Myunghwa” sı, Min-sung’un karısı ve eski hemşiredir. Aşırı koşullarda bile sakince yaralılarla ilgilenir. Aynı zamanda sıcaklığı ve insanlığı iletir.

“Concrete Utopia”, “Joyful Neighbor” (yazar Kim Sung-nyung) adlı webtoon’dan uyarlandı. Büyük depremle harap olan Seul’de geçiyor. İmparatorluk saray dairesinde toplanan hayatta kalanların hikayesini anlatıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu