K-LİSTEK-Pop

Yurtdışında Güney Kore’de Olduğundan Daha Popüler K-pop Grupları

Uzun süredir sektörün içinde olan ve dünya çapında büyük bir üne kavuşan birçok K-pop grubu var, ancak bazı nedenlerden dolayı, kendi ülkeleri olan Güney Kore’de aynı oranda ünlü değiller

İşte Yurtdışında Güney Kore’de Olduğundan Daha Popüler K-pop Grupları :

STRAY KIDS

Stray Kids, yerli destekçilerine kıyasla büyük bir uluslararası fandom kitlesi oluşturdu. Güney Kore’de de fanları var ancak yurtdışı fan kitlesine oranla daha düşük bu yüzden listede.

KARD

KARD grubundan nadiren yeni işler görüyoruz, ancak grup yurtdışında son derece popüler. Grubun çıkartacağı şarkıları yurtdışı fanları heyecanla bekliyor.

MONSTA X

MONSTA X’in uluslararası şöhreti hiçbir zaman azalmıyor gibi görünüyor, ancak Güney Kore’de yavaş yavaş popülerliklerini kaybediyorlar gibi görünüyor. Netizenler bunun müzikleri yerine görünüşleri ile tanındıkları için olduğuna inanıyorlar ki bu kesinlikle günümüzde sanatçıların üzerinde durması gereken bir konu.

DREAMCATCHER

Grup Güney Kore’de o kadar popüler olmadıkları için grubun çok büyük bir grup olmadığını düşünen epey fazla netizen bulunuyor. Yurtdışında insanların daha sevdiği tınılarda müzik yaptıkları için durumun bu şekilde olduğuna inanılıyor.

GOT7

GOT7 yurt dışında oldukça popüler. Üyeler, ABD’li fanlardan ve diğer asya ülkelerden bile olumlu yorumlar alıyor, ancak bu grup hala Güney Kore’de aynı oranda ünlü değil.

ATEEZ

ATEEZ denizaşırı ülkelerde çok popüler. Hatta Amerika Birleşik Devletleri’nde hakkında en çok tweet atılan müzisyenler şu şekilde :

Grubun Güney Kore’de popülerliği ise gün geçtikçe artıyor.

Listede olmasına şaşırdığın bir grup var mı? Bizimle Paylaşabilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu