Editörün Seçimi

BTS, “BANG BANG CON 2021” adlı Çevrimiçi Konser Etkinliği için 2,7 Milyondan Fazla Eşzamanlı İzleyici Çekti

Milyonlarca izleyici, bu hafta sonu BTS’in “BANG BANG CON 2021” konser akışı etkinliğine katıldı!

17 Nisan KST’de BTS, hayranlarının BTS’in önceki yıllardaki birçok salgın öncesi konserlerinden kendi evlerinin rahatlığı ve güvenliğinde keyif almalarına olanak tanıyan ücretsiz bir çevrimiçi etkinlik olan “BANG BANG CON” u düzenledi.

BTS, COVID-19 salgını nedeniyle biletleri tükenen 2020 “Map of the Soul” dünya turunun tüm tarihlerini iptal etmek ve ertelemek zorunda kaldıktan sonra, geçen yıl ilk “BANG BANG CON” u başlattı. İki gün boyunca gerçekleşen 2020 etkinliği, 2,24 milyon eşzamanlı izleyici ile etkileyici bir zirve kaydeden büyük bir hit oldu.

18 Nisan’da Big Hit Music, “BANG BANG CON 2021” ‘in daha da fazla sanal konser ziyaretçisini çekmeyi başardığını resmen duyurdu ve toplamda 2,7 milyonu aşkın eşzamanlı izleyici kaydetti.

BTS üyelerinin, izleyicileri konser mekanına istedikleri herhangi bir yiyecek veya içeceği getirmekte özgür olduklarını şakacı bir şekilde bilgilendirdikleri eğlenceli bir kliple başlattıkları bu yılki “BANG BANG CON 2021”, BTS’in geçmişinden toplam üç tanesini içeriyordu. yüz yüze gösteriler. Yaklaşık 8 saatlik etkinlik, grubun Seul’deki “2015 BTS Live Trilogy: Episode I. BTS Begins” konseri, Busan’daki 2019 5. “Muster” hayran buluşması (“Magic Shop”) ve 2019 “Love Yourself: Speak Yourself” ı içeriyordu. Sao Paulo, Brezilya’da konserler de vardı.

“BANG BANG CON 2021” e uyum sağlayan pek çok kişiden biri miydiniz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu