K-Magazin

‘Moral Sense’de Seohyun, İnce Vücudu Vurgulayan Modası… Nereye Gidiyorsun?

Girls’ Generation grubundan bir aktris olan Seohyun, iki parçalı lüks görünümü mükemmel bir şekilde yakaladı.

Seohyun, 8 Şubat sabahı çevrimiçi olarak canlı yayınlanan Netflix orijinal filmi ‘Moral Sense’nin prodüksiyon raporuna katıldı.

O gün Seohyun, tüm kıyafete eklenen logo desenli bir hırka ve dümdüz düşen yüksek belli pantolon giymiş olarak göründü. Burada Seohyun, kıyafetiyle aynı renkte sandaletler giyerek yeni görünümünü tamamladı.

Kısa boyuna kısa bir hırka tercih eden Seohyun, ince belini ve 11 karın kaslarını ortaya çıkararak dikkatleri üzerine çekti. Havalı görünen yakaya, bir nokta eklemek için altın bir ince ve bir zincir kolye ile katmanlandı.

Saçları hafif aşağıdayken at kuyruğu stili yaratan Seohyun, üzerine beyaz logo işlenmiş altın bir yüzük küpe takarak sofistike bir atmosfer yarattı.

Seohyun’un o gün giydiği kıyafetler, ayakkabılar ve küpeler FENDI moda markasından.

Tüm kıyafete eklenen logolu beli gösteren kısa kırpılmış hırka 1,29 milyon won, aynı desene sahip yüksek belli triko pantolon ise 2,55 milyon won.

‘F’ alfabesinin ters çevrilmiş bir harfine benzeyen benzersiz bir metal topuk şekline sahip sandalet 1,79 milyon won ve beyaz logolu altın bir yüzük küpe 570 bin won.

Fendi Lookbook modelindeki beline kadar inen yüksek belli pantolonu ve burnu kapalı bej ayakkabı ile kısa kısa bir hırkayı giydi.

Seohyun, sofistike bir nokta eklemek için altın takıları katmanlarken, model altın yüzük ve oval küpe gibi takıları bej kürk şapka ve çanta ile eşleştirerek farklı bir atmosfer yarattı.

Bu arada, Seohyun’un yer aldığı ‘Moral Sense’, mükemmel ama sıra dışı bir cinsel tada sahip olan Ji-hoo ile sırrını öğrenen yetkin bir halkla ilişkiler ekibi üyesi olan Ji-woo arasında baş döndürücü bir zevke sahip saygılı romantizmdir. 11’inde Netflix’te yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu