K-Magazin

NCT’nin “Universe”si Billboard 200’de 3. Haftasını Harcadı + NCT 127’nin “Sticker”ı 16. Haftada Kendi Rekorunu Uzattı

NCT, Billboard listelerinde dikkate alınması gereken bir güç olmaya devam ediyor!

11 Ocak’ta yerel saatle Billboard, NCT‘nin en son stüdyo albümü “Universe”nin en son Billboard 200‘de (Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler albümlerin haftalık sıralamasında) 67. sırada yer aldığını ve grafikte art arda üçüncü haftasını işaret ettiğini açıkladı.

“Universe” ayrıca, hem En İyi Albüm Satışları tablosunda hem de Güncel En İyi Albüm Satışları tablosunda 6. sırayı süpürmenin yanı sıra, Dünya Albümleri tablosunda üst üste üçüncü haftasını 1 numarada geçirdi. Albüm, bu haftaki Bağımsız Albümler listesinde de 9. sırada yer aldı.

Bu arada, NCT 127‘nin son stüdyo albümü “Sticker”, 2021’de yayınlanan en uzun K-pop albümü olarak Billboard 200’deki kendi rekorunu genişletti. Eylül’de 3 numaradan giriş yaptıktan sonra albüm, grafikte arka arkaya 16 hafta geçirdi , 15 Ocak’ta sona eren hafta için 149. sırada devam etti.

Sticker”, Billboard 200’de art arda 16 hafta boyunca listelerde yer alan tarihteki altıncı K-pop albümü ve NCT 127, bu başarıya ulaşan yalnızca üçüncü K-pop sanatçısı. (Billboard 200’de 16 hafta üst üste listelerde yer alan diğer K-pop albümleri BLACKPINK’in “THE ALBUM”u ve BTS’in “Love Yourself: Answer”, “Map of the Soul: Persona”, “Map of the Soul” : 7” ve “BE”)

“Sticker” ayrıca bu haftanın Dünya Albümleri listesinde 4., Güncel En İyi Albüm Satışları listesinde 9., En İyi Albüm Satışları listesinde 9. ve Bağımsız Albümler listesinde 24. sırada yer aldı.

Son olarak, NCT ve NCT 127, Billboard’s Artist 100’de sırasıyla 46. ve 67. sıralarda ayrı ayrı yer aldı.

NCT ve NCT 127’yi tebrik ederiz!

Kaynak
Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu