K-Pop

TWICE’ın “Formula Of Love: O+T=3” Billboard 200’de 8 Haftadır Listelenen 2. K-Pop Kız Grubu Albümü Oldu

Yayınlanmasından iki ay sonra, TWICE’ın son albümü hala Billboard listelerinde güçlü bir şekilde ilerliyor!

11 Ocak yerel saatinde Billboard, TWICE’ın üçüncü stüdyo albümü “Formula of Love: O+T=<3”ün ünlü Top 200 Albümler listesinde (Haftalık Birleşik Krallık’taki en popüler albümlerin haftalık sıralaması) sekizinci haftasını üst üste geçirdiğini açıkladı. Grubun bu başarıya ulaşan ilk albümü oldu. 15 Ocak’ta sona eren hafta boyunca “Formula of Love: O+T=<3” Billboard 200’de 148 numarada güçlü kaldı.

“Formula of Love: O+T=<3”, 2021’de yayınlanan en uzun K-pop kız grubu albümü olarak kendi rekorunu genişletmenin yanı sıra, aynı zamanda tarihteki Billboard 200’de sekiz hafta geçirerek (BLACKPINK’in “THE ALBUM”unun ardından) ikinci K-pop kız grubu albümü oldu.

TWICE daha önce “Formula of Love: O+T=<3” ile albümün Billboard 200 listesine 3 numaradan giriş yaptığı ilk haftasında Billboard tarihine geçti ve TWICE tarihindeki iki en iyi 10 albümü ile ilk K-pop kız grubu oldu.

“Formula of Love: O+T=<3” ayrıca bu hafta Billboard’un Dünya Albümleri listesinde 3., Güncel En İyi Albüm Satışları listesinde 15 ve En İyi Albüm Satışları listesinde 19. sırada yer aldı.

Bu arada, TWICE’ın yayın öncesi hit single’ı “The Feels”, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ana akım Top 40 radyo istasyonunda haftalık çalmaları ölçen Billboard’un Pop Airplay listesinde ilk 40’ta üst üste ikinci haftasını geçirdi. Grubun geçen hafta listeye giren ilk şarkısı olduktan sonra, “The Feels” bu hafta 40. sıradaki yerini başarıyla korudu.

“The Feels” da Billboard’un Global Excel listesinde 64. sıraya yükseldi. ABD listesinde ve bu hafta Global 200’de 94. sırada.

TWICE’ı tebrik ediyoruz!

Kaynak
Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu