K-Magazin

Kim Seon Ho’nun Eski Kız Arkadaşı Özür Diledi

Kim Seon Ho’nun aktörün kendisini kürtaj yaptırmaya zorladığını iddia eden eski kız arkadaşı da bir özür mesajı yayınladı ve oyuncunun özür dilediğini de belirtti.

20 Ekim’de Kim Seon Ho’nun eski kız arkadaşı ‘A’, aktörü ifşa eden gönderiyi düzenledi. Gönderinin başında “Ondan bir özür aldım. Sanırım aramızda yanlış anlaşılmalar oldu” diye yazdı.

‘A’ da özür diledi, “Yazım yoluyla birçok insan için istenmeyen sorunlara yol açtığım için özür dilerim.” “Birbirimizi gerçekten sevdiğimiz bir zaman varken, radikal yazılar yüzünden bir anda dağıldığını görmek beni iyi hissetmedi” diye ekledi. Yazmaya devam etti, “Gerçekten farklı bir bilginin yayılmasından ya da onun ve benim hakkımda herhangi bir şeyin yayılmasını istemiyorum.

Bu olayın bir çok insanın başına dert açtığını düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum.” Daha önce, ‘A’, ‘aktör K’nin kendisine evlilik bahanesiyle kürtaj yaptırdığını iddia etti.

Ancak aktör K, kürtajdan sonra ondan ayrılana kadar eylemlerini ve tutumunu değiştirmeye başladı. Üç gün sonra, Kim Seon Ho bir özür yayınladı, “Ayrıca bana güvenen ve sonuna kadar beni neşelendiren herkesten, sizi hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilemek istiyorum. Sadece aktör Kim Seon Ho olarak dik durabildim çünkü Beni neşelendiren insanlardan ama bu gerçeği unutmuştum. Ayrıca bu kez, çeşitli yapımlarda benimle birlikte çalışan birçok insandan hatalarım nedeniyle verdiğim zarardan dolayı özür dilerim.”

Kaynak: Allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu