K-Drama HaberleriK-MagazinK-Medya

Sarhoş Sürüşle Çarpışmaya Neden Olan Aktör Park Si-yeon, İlk Duruşmada Para Cezasına Çarptırıldı

Seul Doğu Bölge Mahkemesi’nden Yargıç Park Chang-hee, 20’sinde Özel Trafik Kazaları İşleme Yasasını ve Karayolu Trafik Yasasını ihlal etmekten Park Si-yeon’u 12 milyon won (92.206,67 Türk Lirası) para cezasına çarptırdı.

17 Ocak sabahı, Park Si-yeon, Jamsil-dong, Songpa-gu, Seul’deki üç yönlü bir kavşakta, sola dönüş sinyali beklerken alkollüyken önünde bir arabaya çarptı. Kazada önlerindeki araçta bulunan sürücü ve iki yolcu iki hafta boyunca yaralandı. O zaman, Park Si-yeon’un kanındaki alkol konsantrasyonunun ehliyetinin iptali seviyesinde olduğu bildirildi ve bu herkezi şok etti.

Buna yanıt olarak Park Si-yeon, sosyal medya hesabında, “Tartışmaya neden olduğum için içtenlikle özür dilerim.” diyerek, “Nedeni ne olursa olsun yapılmaması gereken bir şeydi.” dedi. “Kendimi derinden düşünüyorum.”diye özür diledi.

Ancak, alkollü araç kullanmanın ilk kez olmadığı için halk daha da hayal kırıklığına uğradı. Temmuz 2006’da, Seul Merkez Bölge Mahkemesi, Karayolu Trafik Yasasını ihlal ettiği için 2.5 milyon won (19.209,72 Türk Lirası) bir özet para cezasına hükmetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu