Editörün SeçimiK-Magazin

BIG HIT Entertainment’in Çıkış Yapacağı Onaylanan “Traine A” Grubu Üyeleri Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

2021 yılında netizenler YouTube’da “Traine A” adında bir kanal keşfettiler. Bazı videolarında eski BIG HIT Entertainment binasında çalıştıkları görülüyor, büyük ihtimal yeni BIG HIT MUSIC stajyerleri olmalılar.

2022 gelecek olursak, “Traniee A” grubunun aday olarak çıkış yapacağı onaylandı. Grup 2022 yılı içerisinde çıkış yapmayı planlıyor. Resmi yedi üye onaylandı ve onlar hakkında bilmeniz gereken her şey burada!

1. Yorch Yongsin

Çıkış yapacağı onaylanan “Yorch Yongsin” grubun en yeni üyelerinden biri. Tayland’da doğdu, 2002’de doğan Yorch Yongsin, grubun en yaşlı üyesidir. Netizenler onun 10 yaşında çıkış yapan deneyimli ve Tayland’da çok ünlü olan bir aktör olduğunu duyunca çok şaşırdılar.

Bazı kaynaklara göre, oyunculuk dışında o çok iyi bir dansçı, bu da onun ne kadar çok yetenekli olduğunu gösteriyor. Ayrıca, netizenler onun ne kadar kusursuz bir görselinin olduğunu fark etti. Netizenler, onu NU’EST’ten Ren ile karşılaştırdı bile.

2. Leo

İfadesi aslan olan Avusturalyalı Leo, 17 yaşındayken Kore’ye taşındı. Hayali Kore’de ünlü bir idol olmaktı. İngilizce ve Korece’yi akıcı bir biçimde konuşabiliyor. Attığı postlara göre, kendisi müzik yapabiliyor ve şarkı sözü yazabiliyor ki bu da onu takımın önemli bir parçası yapıyor.

Son olarak, netizenler Leo’nun BTS’in “Permission To Dance” müzik videosunda yer aldığını fark ettiler. Diğer üyeler ilk başta Leo’nun korkutucu göründüğünü düşünse de, gerçek kişiliğini sergiledi ve hatta grubun moda tutkunu olarak tanımlandı.

Leo ve iki “Permission To Dance ” oyuncusu

3. Sangwon

Sangwon “Traniee A” grubundaki en uzun stajyer dönemine sahip olan üye. 2016 da stajyerliğine başlayan Sangwon, prestijli “Hanlim Multi Arts” okulunun öğrencilerinden biridir. ENHYPEN’den Jay ve Heeseung ile Brunei gezisinde görüldükten sonra, çoğu kişi onun Ağustos 2019’dan önce HYBE’ye başladığını varsayıyor.

Yılların çalışmasıyla birlikte, Sangwon çok yönlü biri olarak görülüyor ama onun dansını gördükten sonra birçok kişi bunun onun uzmanlık alanı olabileceğini düşünüyor. Leo ve James gibi Sangwon’da çıkış öncesi gruplardan birindeydi. Yine de, “Traniee A” onun resmi olarak çıkış yapabilmesi için şansı olabilir.

4. Woochan

Tüm stajlerlerin arasından Woochan, netizenler tarafından en çok tanınan üye olabilir. 2002 yılında Seul’de doğan Woochan, uzun zamandır Kpop endüstrisinin bir parçasıdır. Grubun ana rapçilerinden biri olabileceği düşünülen Woochan, Cube Entertainment’in eski stajyerlerinden biridir.

Aslında Woochan’in tanınabilmesinin nedeninin katıldığı “Show Me the Money” yarışması ve 2017 yılında yarışmada yarı finale kalması olabilir. Programdaki başarısından sonra, 2019’da resmi olarak çıkış yaptı ama şimdi “Traniee A” grubunun bir üyesi olma yolunda.

5. James

Diğer tüm üyeler gibi James de Traniee A’nın kadrosunun ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlıyor. 2005’te Hong Kong’da doğdu idol kariyeri için Güney Kore’ye taşındı. James Çince, Korece, Tayca ve İngilizceyi akıcı bir biçimde konuşabiliyor.

Fakat, onun tek yeteneği bu değil. Bunun yanında James, Taekwondo sporcusu, aynı zamanda yetkin ve yetenekli bir hokey oyuncusuydu. Aslında Hong Kong’da genç oyuncular için eğitim veren Typhoons & Selects’te eğitim aldı. Kaynaklara ve attığı video postlarına göre, dansta uzmanlaştı ve hatta Amerika’da Minnesota’ya eğitim için gitti.

6. JJ

JJ’in Traniee A kadrosuna dahil olduğu 2020 Ağustos ayında ilan edilmişti. Ve ortaya çıktı ki, diğer tüm üyeler gibi JJ’de aşırı genç ve 27 Ocak 2006’da doğdu. Yaşının dışında , Kpop hayranlarının dikkatini çeken başka bir şey ise onun muhteşem görseliydi. Japonya Hyōgo Prefecture’da doğdu. JJ aslında yarı Amerikalı ve yarı Japon.

Gruptaki pozisyonu şu an tam belli olmamakla birlikte çoğu kişi onun ana dansçı olabileceğini düşünüyor. Kore’ye taşınmadan önce 2020 Aralık ayına kadar Japon dans grubu olan “AMEZARI RED STARS“in bir üyesiydi.

7. Jihoon

Son videolarından biri Traniee A’nin en genç üyesinin 2006’da doğmuş olan Jihoon olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca netizenler Jihoon karakteri hakkında daha fazla şey öğrendi . Antreman sırasında kova şapka takmayı çok sevse de onları sürekli kaybetmesiyle ne kadar ünlü olduğu ortaya çıktı.

2020’de stajyer olmasına rağmen çok yetenekli. Sadece gitar çalmıyor, aynı zamanda sadece 12 yaşındayken WINNER’ın REALLY REALLY dans cover yarışmasında ikinci oldu. Çok genç olmasına rağmen, grup için gerçek bir yetenek olacak.

Kaynak: Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu