K-Pop

ENHYPEN, Oricon’un Günlük Tekliler Listesinde Japonya’da Çıkış Yaptığı Albümü İle İlk Sırada Yer Alıyor.

4. jenerasyon gruplarından biri olan ENHYPEN, gücünü bir kez daha kanıtladı!

ENHYPEN, 6 Temmuz’da “BORDER : 儚い” “BORDER : HAKANAI” albümüyle Japonya’da çıkış yaptı.Oricon’a göre ENHYPEN ‘in “BORDER: HAKANAI” albümü 150. 245 kopya sattı ve “Oricon’un Günlük Tekliler” listesinde ilk sırada yer alıyor.

ENHYPEN, çıkış yaptıklarında Japon dinleyiciler arasında büyük ilgi topladı. İlk mini albümleri “BORDER: DAY ONE”, Oricon günlük albüm tablosunun zirvesine yerleşti ve Aralık ayında haftalık albüm listesinde iki numaraya yükseldi. Albüm ayrıca Japonya’daki iTunes en iyi albümler tablosunda da zirveye yerleşti.

ENHYPEN’in ikinci mini albümü “BORDER: CARNIVAL”, iki hafta üst üste Oricon’un haftalık albüm listesinin zirvesinde yer aldı. Albüm ayrıca Billboard Japonya’nın Sıcak Albüm ve En İyi Albüm Satış listelerinde de zirveye yerleşti.

Japonca ilk albümleri, “Forget Me Not” başlıklı orijinal bir Japonca parça da dahil olmak üzere üç şarkı içeriyor. Diğer ikisi, “BORDER: DAY ONE”dan “Given-Taken” başlık şarkısının Japonca versiyonu ve “Let Me In (20 CUBE)” devam şarkısı.

ENHYPEN’i tebrik ederiz!

Kaynak: Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu